Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskusné fórum » Ostatní » Videa

posledné dny
NYPD_ONDAJEE
čaute rád by som sa vyjadril čo sa v posledných dnoch stalo aj v česku aj na Slovensku... všetci vieme že obidve krajiny boli v posledných dnoch terčom masivných štrajkov či už kvoli ACTA alebo gorile... ale začneme pekne poporiadku

27.1.2012
protest proti GORILE na slovensku zúčastnilo sa niečo cez 5 000 ludí... štrajkovaly priamo pred dveramy parlamentu

2.2.2012
PRAHA: protest proti podpísaniu ACTA českou republikou bohužial oficialne číslo zúčastneních neviem no podla videí ktoré som doposial vydel to vyzerá na 2 500 zúčastneních

3.2.2012
PROTEST proti Gorile 2 na celom území Slovenska spolu sa zúčastnilo okolo 27 000 ludí najmasívnejšia demonštrácia bola V bratislave okolo 15 000-17 000 občanov pochodovalo mestom nakoniec sa však štrajk vymkol kontrole a už nešlo o demonštráciu ale o vytržnosti to čo prinútilo ludí rozpustit bolo až vodné delo s masivným vytláčaním s pomocou obuškov policajtmy 3 policajty boli zranený a a po proteste ostala len spúšt po vajíčok delobuchov a rozbytich zátarasov prinášam vám prvé videa:
BraiziK
*Dobrá práce* dobře ty
_Gucci_
:D :D :D Vlasti zrada :D :D
NYPD_ONDAJEE
pozor čerstvé video o tom ako sa štrajk vymkol kontrole URAD vlády dnes bratislava

Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasov
19%
Skyrace
8 Hlasov
25%
Deathmatche
2 Hlasov
6%