Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » Ostatní » Videa

Aj takto sa u nas žije
dusan_sk
Prejazd cez sídlisko [Lunik IX] kde je najväčšia hustota rómskeho obyvatelstva na Slovensku.

Aj takto sa na Slovensku žije

Za obsah tohto videa nenesiem žiadnu zodpovednosť.
MaWeRiK
to sú volovia :D :D :D :D :D pavilon opíc :D :D :D :D :D ja nemožeem xD
Upravil/a MaWeRiK dne 13.03.2012 16:34
Flex
to je v janově u jednoho bloku:D to je prd pavilon opic toto
kapr
:D všeci stojí u silnice a snaží se počítat auta nebo co :D
VTEC
1:05 to je nejveci kotel :D
Flex
pak že se maj špatně, diť maj vlastní výběh o rozloze X akrů půdy
MaWeRiK
Kámo keď búrali ten jeden barák ty cigáni od tial s tych stien povyberali totál všetky roxori (ocelová výstuž) ja len nechápem ako im to nemohlo padnúť na hlavu :D ale ten čech to neskutočne komentuje xDDDDDDDD
Cagaj

I takhle uměj žít. Tak je zas všechny neházejte do jednoho pytle. V tomhle díle uvidíte, že i bílý žijou kolikrát hůř, než romové.
MaWeRiK
LOOOOOOL Omg
twistedTSD
Citace
Cagaj napsal:

I takhle uměj žít. Tak je zas všechny neházejte do jednoho pytle. V tomhle díle uvidíte, že i bílý žijou kolikrát hůř, než romové.

Souhlasím, škatulkování je hloupost.
Flex
nikdo je do jednoho pytle nehází, samozřejmě nikdo Ti nebrání aby si jim tam přišel dát ojro či dvě a kdyby si v něčem podobném ghettu žil, taky bys mluvil jinak.
kapr
Citace
Cagaj napsal:

To máš pravdu, jsou tu i dobří, sám jsem pár potkal, ale je jich bídně málo a proto se mluví jen o těch špatnejch.

Já nesnáším zkrátka ty co kradou, podvadí, bezdůvodně útočí na lidi a taky ty kterým stát dává prachy zadara a oni toho zneužívaj. Bohužel těch špatných je tu velká většina.
Geroid
to jsem vedel to je vražda
Bravura
Citace
Cagaj napsal:

Ta romská rodina, TO JE TO Z ČEHO BY SI MĚLI VŠICHNI VZÁT PŘÁKLAD!!!!!Ten rom tomu druhému chlapu pořádně vynadal a to je pravda co říká!
Geroid
xenon
:D :D :D
Radik
Ten čech co to komentuje je neskutečný hovado... :D
Jinak je to strašný...
Canyon
Môžu si za to sami.Robiť sa im nechce.Len by deti robili aby dostávali pridavky.Oni to potom míňajú na chlast.Jebať na nich, keď sú sprostý a majú v hlave nasraté...
PS: Neberte to rasisticky ale je to môj názor...
Lolerc
omg :DDD to jo teda :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasů
17%
Skyrace
9 Hlasů
25%
Deathmatche