Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskusné fórum » Ostatní » Videa

slovenská partička vs česká partička
NYPD_ONDAJEE
partička slovenský sitcom ktory sa už vysiela pomaly dva roky ide v nej o to že parta hercov musí reagovat na danú tému v danej hre
od tohto roku sa partička česká vysiela aj na Prime princíp hry je taký istý režisérom obidvoch ako aj českej aj slovenskej je slovenský herec Daniel Dangl ktorý to aj celé moderuje prinášam vám dva ukážky tohto najlepšieho sitcomu ktorý som kedy vydel

česká partička

slovenská partička
El_GaTo_CoN_BoTaSs
Slovenská je určite lepšia Smile
Pozerávam obidve a tých šaškov Mr GS (Z talentmánie ich tak volali, ich vlastné mená netuším) nemusím, teplých nemám rad,, žial Smile

Slovenská má stokrát lepších hercov ako je Luky Latinák, Polnišová a občas tam zavíta aj Marián Čekovský, toto sú asi najlepšia trojka týchto hercov a zabávačov Smile
Zrušený účet
Slovenska je lepsi :D
NYPD_ONDAJEE
Citácia
El_GaTo_CoN_BoTaS napsal:
Pozerávam obidve a tých šaškov Mr GS (Z talentmánie ich tak volali, ich vlastné mená netuším) nemusím, teplých nemám rad,, žial Smile

Slovenská má stokrát lepších hercov ako je Luky Latinák, Polnišová a občas tam zavíta aj Marián Čekovský, toto sú asi najlepšia trojka týchto hercov a zabávačov Smile

jj ale aj tak juro kemka je najlepší "aha takže ty si diablov advokát petra: no to by som musela byt advokát sama sebe juro: aha takže ty mi nepomožeš":D
El_GaTo_CoN_BoTaSs
Citácia
NYPD_ONDAJEE napsal:
Citácia
El_GaTo_CoN_BoTaS napsal:

jj ale aj tak juro kemka je najlepší "aha takže ty si diablov advokát petra: no to by som musela byt advokát sama sebe juro: aha takže ty mi nepomožeš":D

Jj ja som písal všeobecne, nie len z toho video :D

Ale tak, Slovenská je lepšia Smile
Zrušený účet
Nemůžu
NYPD_ONDAJEE

tu je tá spomínaná veta čo povedal juro :D
Zrušený účet
xD aj aj ma pobavilo:D
kapr
moc to nesleduju,ale slovenska je určitě lepši Smile
_Gucci_
SVK je dobrá :D :D :D českú nepozerám ale môže byť :D