Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » Ostatní » Videa

SAMP DRIFT
Woo
http://youtube.com/watch?v=RayTtacQFw0
Spooky
hmm Pekná reklma na server!
xPM_akaZeli
Docela dobrý. :D :D :D :D
Metla
Ban na webu + smazat topic ... Jee zeli je tu :D
xPM_akaZeli
Aaa **** se vyjádřil. Smile
Woo
myslim ze dost toho plaču pretoze web uverejneni vo videu je hacknuty ..tak sa to ako reklama neda povazovat..btw keby ten web aj siel ide o video nie web ale nuleri budu plakat vzdy to je jasne :)
xPM_akaZeli
Citace
Woo napsal:
myslim ze dost toho plaču pretoze web uverejneni vo videu je hacknuty ..tak sa to ako reklama neda povazovat..btw keby ten web aj siel ide o video nie web ale nuleri budu plakat vzdy to je jasne Smile
Význam komentu ? :D
RocketLauncherSs
Seriózní video s driftem!
Dám like a odběr.

No a jak na to? Stačí Joypad, nebo postačí klávesnice? Koukám, že jen jedeš a řežeš zatáčky, žádný pohyb myši. To mě udivuje, jak víš, kam jet, i když dost pochopitelný, hraješ-li GTA SA nějaký ten pátek zpět.

Též je na místě otázka, zda-li je potřeba k obrazu svému sešroubovat server, aby vůbec auto jelo ladným smykem?
Zrušený účet
Pěkný video! Smile
Woo
No je to klavesnica a to poznas podla toho ze je to mierne trhane trosku lebo drzim stale pohlad v pred(W) ...joypad vyzera odost inac pozri youtube videa napr(samp drift joypad a pod..) a server staci hociaky ide to vsade elegy s nitrom staci dat do driftu a ides.. :) inac vola sa to max angle(maximalny uhol) kedy uz elegy reze samo zakrutu a nepretoci ta, len to chce trochu trening..
Zrušený účet
Libový drifty.A jak se jmenuje ten song prosím link dík Smile
Ajo82
Woo skvelé drifty, chcel by som ich takto super vedieť Smile A nice edit *Dobrá práce*
Austin
čumím tak to dávám odběr, vidím, že s tím autem to opravdu umíš, ta nápaditost, to mě celkem šla husí kůže, thumbs up a těším se na další tvý video. Peace AusTiN
sK
Nechcem rýpať, ale aspoň niečo ti ide bez Clea. Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche