Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskusné fórum » Ostatní » Videa

Trapas SVK.prezidenta
NYPD_ONDAJEE
tak pán prezident nádory názory znová nádory a potom národy nabudúce si radčšej napíšte lístoček kde budete mat výklad napísaný

NYPD_ONDAJEE
Citácia
OrAnGe napsal:
Prosím tě uvědom si co to je "Trapas" a "Slova".Tohle znění se může stát každému,ale také se to stalo Americkému prezidentovi.Je to jen lidská bytost,která může kdykoliv,kdekoliv udělat jakoukoliv chybu.

Já to jako "Trapas" nepovažují,ale jako Nešťastná chyba,kterou může udělat jakýkoliv s nás.

ano je to pravda ale prezident sa už pomýlil v minulosti niekolko krát napriklad ked vravel o vnutrozemskom štáte ako sa prechádzal pri mori taktiež niekolko krát urobil hrúbku v slovách pri zvoleni prezidenta išiel na jazykové učilište... aby sa mu takéto hrúbky nestávali nepomohlo :D
SVKDominus
U mne je to normalne. Casto sa mi to stane ale iba ked chcem niečo rýchlo povedat. Ak hovorím odborne tak mi to ide perfektne.
Zrušený účet
Tohle ještě není tak hrozné, i když u prezidenta....NO

Za to tohle, to je přeřek :D
Zimbabwe
Vyšukat :D :D:D:
Kapo
lol :D :D ten Gašparovič :D
Prišiel som po dalšich rokoch, aby som si opäť zahral na SP jazyk
Bravura
Citácia
B_Rabbit_Crip napsal:
Vyšukat :D :D:D:

u jednoho stejného videa bylo dokonce obhajoba toho moderátora že Vyšukat se říká na Moravě :D sem myslel že toho fracka najdu a zabiju :D

Jináč stane se no ale organizace spojených nádorů hmm.... přemýšlel bych jak to vypadá :D
twistedTSD
Dobré:D
kapr
Furt to neni tak hrozne jako když Klaus kradl to pero, ale taky jsem z toho teď nemohl Nemůžu
Eazy-E
:D :D :D :D Sranda. :DDD
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche