Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » Ostatní » Videa

Rozchod v Prahe
GiNny
:D Běž si za*oustat s tesařem ty ku*vo zas*aná :D :D :D :D
Mikull
Lol na YT už je i remix :D:D
_ShaKi_
Pravda o tomto videu:
http://youtube.com/watch?feature=play...Dqd97MLZxc
Lolerc
lol :DDDD
kesmopolis
Já bych jí za to asi zkopal do klubíčka :D

Di si snim do zoo na sloniky ! :DDD
Provocateur
Jeden fejk. Příklad si vzali od Rytmuse a toho druhýho šaška.:D Jeden tento, za týden další, a potom další a další. Jen zkouší, čemu hloupí lidé věří a nevěří. Mávají s lidma stejně jako politici a zde můžete vidět, jak celej systém tohoto státu funguje. Smile
Zrušený účet
To je po celym světě.Jak reklamy v televizi tak billboardy,tak i spoustu dalších věcí ale kolikrát si to lidi neuvědomujou že sou ovlivňováni.Ty ''nejvyjšší'' vědí jak funguje lidský myšlení a tim vědí jak vás ovlivnit.Já sem viděl několik videí a přečet hodně článků a vim o čem mluvim.Někdo ví o čem nebo o kom mluvim někdo ne ale tak podstatný to neni protože tomu můžete věřit a taky nemusíte.Všechno je jenom propaganda.
beepME
Ja si myslím, že to fake nie je... Keby mňa niekto takto poníži, tak by som asi konala a pravdepodobne by som ho zažalovala. Preto je to video vymazané už. Ja zase neverím niekomu, kto si natočí videjko typu: ja sa poznám s tým a s tým a veci sa majú tak a tak... Nech teda nahrajú títo dvaja video s priznaním a uverím. Smile Ak je to naozaj fake, tak potom klobúk dole pred tou babou, zhltla som jej to aj s navijákom... :D
kapr
Mě se to zdálo nějaký divný :D takhle by se totiž normální lidi nechovali, bylo tam zkrátka vidět něco falešnýho.
twistedTSD
Citace
beepME napsal:
Ja si myslím, že to fake nie je... Keby mňa niekto takto poníži, tak by som asi konala a pravdepodobne by som ho zažalovala. Preto je to video vymazané už. Ja zase neverím niekomu, kto si natočí videjko typu: ja sa poznám s tým a s tým a veci sa majú tak a tak... Nech teda nahrajú títo dvaja video s priznaním a uverím. Smile Ak je to naozaj fake, tak potom klobúk dole pred tou babou, zhltla som jej to aj s navijákom... :D

S tím souhlasím.
Geroid
http://topky.sk/cl/13/1307397/Drsny-r...a-im-zivot sem koukněte
Zimbabwe
Citace
Provocateur napsal:
Jeden fejk. Příklad si vzali od Rytmuse a toho druhýho šaška.:D Jeden tento, za týden další, a potom další a další. Jen zkouší, čemu hloupí lidé věří a nevěří. Mávají s lidma stejně jako politici a zde můžete vidět, jak celej systém tohoto státu funguje. Smile
Kazma a Rytmus :D.trapky jak má být..
Mamba
hm zajimavé
DeyeS
Lool :D :D :D
Zrušený účet
Nevim, nevim... menej a menej mislim ze je to fake! *Tu sem*Hi
THC_Lukas
sice to vydim tak po pate ale furt luxus :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?