Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskusné fórum » Ostatní » Videa

Crysis 3
soach
škoda že to má vyjít až tak pozdě(2013) snad mi to komp zvládne!! :D

Upravil soach dňa 24.04.2012 14:15
DeyeS
Aky PC maš ? Požiadavky teda ?
soach
hele ja toani přesně nevim ale vim že zatim mi jdou všechny hry co se prodávaj to mi stačí :D
DeyeS
Soach počuj daj štart-ovladacipanel-system a tam maš svojho pc požiadavky a napiš to sem
Canyon
Išlo by to na tomto notebooku?nay.sk/hp-pavilion-g6-1260ec-156-b950...16-c-1545/
soach
CAnyon to nikdo neví vyjde to až za rok Sad takže požadavky nejsou zveřejněny ještě
Canyon
Sakra.:D Ale zahral by som si to.*Hraju*
soach
nejsi sám snad tam bude volnost jak v 1. a ne aby to bylo jak ve 2 :/
kapr
Cryengine 3 je sice pěkný, ale za rok už bude zastaralý, doufám tedy že ho ještě trochu vylepší. V tom traileru už vypadal luxusněji, ale i tak se to stale moc podobalo dvojce.
Nároky bych čekal podobné, jen trochu vyšší. Canyon >> možná to rozjedeš (ted nwm co je to za grafiku, jestli normal nebo integrovana), pokud ti šla dvojka tak trojku bys mohl rozjet alespon na nejnižších (jestli se nezmění grafika). Ale jako většina nových her bude asi vyžadovat Win 7 a directx 11.
Uvidíme jak to dopadne, trochu se bojím že to nějak pokazí, ale snad ne :D
Geroid
už se teším Smile) zatim jsem dojel všechny crysis na full detaily takže ta trojka me doufam překvapi !!
dusan_sk
Crysis 2 DLC The jungle Pack Crysis Nemůžu Prakticky sa nič nezmenilo a zatial ma to moc nezaujalo
soach
Ses dobrej ze poznas ze se nic nezmenilo podle traileru :D
trolol

100 % ne :D:Djazyk
dusan_sk
Citácia
Ses dobrej ze poznas ze se nic nezmenilo podle traileru :D

Vyzerá to graficky a technicky tak isto ako dvojka dokonca je tam taký istý typ mimozemšťanov a ešte aj to menu a mapka čo je dole vyzerá úplne tak isto ... trailer ti prezradí o hre vela, nuž keď si *cenura* ... :D

Citácia
nejsi sám snad tam bude volnost jak v 1. a ne aby to bylo jak ve 2 :/

Volnosť ? haha :D Dvojka je prechádzka tunelom a pri trojke sa to nezmení tie časy keď Crytek vyvíjal primárne na PC sa skončili teraz vyvíjajú pre konzoly s ktorých máju zisk a až potom sa spraví port Smile A vieš ako sa hrajú konzolistom akčne hry bez tunela ala call of duty si moc hru neužiju :D

A soach ? pozdrav Mandarinku Darinku FU
soach
dusan dit řikám že volnsot ve 2 nebyla prave ze :D .... a trailer prozdradí hodně ale tohle bych moc nebral jelikož hra vyjde až za rok Smile
Zrušený účet
tak takovýdle hry já moc nemusim
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche