Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » Ostatní » Videa

ja to nechápu
NYPD_ONDAJEE
dnes som zhliadol video kde postarší vodič autobusu viezol zrejme podnapitích teenagerov pri vystupovaní jeden z nich vrazil tomu vodičovy pestovku taku že starší vodič bol zrejme mimoriadne dezorientovaný pri tomto videu som sa pozastavil nad ludstvom ako takým. Prečo človek ktorý zarába na živobitie vozením ludí z miesta namiesto musí ako za trest dostat pestovku? Tomuto nepochopím ludstvo ako také by sa malo medzi sebou viacej tolerovat a chápat a nerobit si večšie starosty navzájom avšak to sa zrejme nikdy nenaučíme

video je tu:
Yamborghini
Bohužel je dnes hodně retardů, kteří dělají takovéhle ko****ny a odnášejí to normální lidé. Sad
Fuska
Jsou to jenom srabové co si vybíraj slabší jinak to nevidím a je jich čím dál víc.
NYPD_ONDAJEE
Citace
Teczka83 napsal:

Ber to přesně tak jak to funguje tady. Když nic nečekáš a nemůžeš se bránit, vyskočí si na Tebe kde kdo. Ale pokud toho dotyčného potkáš samotného druhý den a chytíš ho, tak se úplně změní. "já jsem nechtěl, já už to neudělám, on mě navedl..." Už jsem se s takovýmhle chováním setkal Smile. A lidstvo??! Kvůli takovýmhle "lidem" chci věřit tomu, že v prosinci dojde ke změnám a zůstanou tu jen Ti, kteří si svého bytí váží...

asi tak nejak no Sad
Kapo
Chalani (by) zabijali.
Sprostí jak táčky, nevadí.

Na hlavuNa hlavuNa hlavuNa hlavuNa hlavu
Prišiel som po dalšich rokoch, aby som si opäť zahral na SP jazyk
asthenic
keby sa pustil do poriadneho chlapa, nwm čo by urobil
Patazz
Hovada Smile
Rado
chudak no sam som v autobuse takeho stretol co si bezdovodne domna zacal ze mi dal facku pritom som ho ani nepoznal a ked som sa postavil a dal som mu riadnu co dokazem tak musela dojst sanitka a to hovorim pravdu no musel sem jit i na policii kvuli tomu, fakt si nevimislim rikam holou pravdu
Patazz
Citace
Rado napsal:

chudak no sam som v autobuse takeho stretol co si bezdovodne domna zacal ze mi dal facku pritom som ho ani nepoznal a ked som sa postavil a dal som mu riadnu co dokazem tak musela dojst sanitka a to hovorim pravdu no musel sem jit i na policii kvuli tomu, fakt si nevimislim rikam holou pravdu

A to cpeš komu? :D Srry za off
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů