Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskusné fórum » Ostatní » Videa

Kandidáti na prezidenta.
Geroid

Video napoví samo :D
BubliNa
Ja bych volil Franze (Avatara) jen tak pro **** :DD Bylo by dobrý kdyby naši zemi řídíl občan z jiné planety :D
_Faster_
Riadna pecka :D
Mikull
Kdybych mohl volit, volím Franze.

[img]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/227773_401548903263139_1324578392_n.jpg[/img]
Jeden z důvodů :D
Ondrasss
Dneska jdu volit Franze.. Ne z důvodu tetovaní, ale protože je nestraník a priklanim se k jeho nazorum.
Teczka83
Ani jednoho nebudu volit. Vypatlanci jsou to všichni. Možná Zeman, ale ten se mi líbí, protože chlastá Smile
denyl98
Citácia
Mikulliny napsal:

Kdybych mohl volit, volím Franze.

[img]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/227773_401548903263139_1324578392_n.jpg[/img]
Jeden z důvodů :D

Taky , taky Smile Jedinej takej sympatickej a všichni o nás budou vědět i v dobrém , ne jenom že prezident Čr šlohnul pero :D
NYPD_ONDAJEE
nechcem sa do toho poriadne nejak miešat ale ak mám pravdu povedat v žiadnom prípade si neviem predstavit že by mal mat nejaký štát za prezidenta avatara....
Prezident by mal v prvom rade reprezentovat svoju hrajinu Franz síce vyzerá ako inteligentný človek čo aj je nehovorim že nie ale kto by to vysvetloval svetovým médiam ktorých by určite informácia že hlavou štátu bolo zvolené pohiblivé tetovanie určite zaujímalo?? už ked si predstavím ako svetové média vzali do parády to že Slováci chceli dat novému mostu názov "most Chucka Norrisa" tak si nvm predstavit ako by to dopadlo u pána prezidenta franza
Geroid
Citácia
NYPD_ONDAJEE napsal:

nechcem sa do toho poriadne nejak miešat ale ak mám pravdu povedat v žiadnom prípade si neviem predstavit že by mal mat nejaký štát za prezidenta avatara....
Prezident by mal v prvom rade reprezentovat svoju hrajinu Franz síce vyzerá ako inteligentný človek čo aj je nehovorim že nie ale kto by to vysvetloval svetovým médiam ktorých by určite informácia že hlavou štátu bolo zvolené pohiblivé tetovanie určite zaujímalo?? už ked si predstavím ako svetové média vzali do parády to že Slováci chceli dat novému mostu názov "most Chucka Norrisa" tak si nvm predstavit ako by to dopadlo u pána prezidenta franza

Jn franz kdyby nebyl jak omalovánka tak si myslím ,že ho volí o 20% více lidí
BlacK_
:D Tak tohle je moc :D
twistedTSD
Hodně dobré.:D
Raiden
Prezident má být Inteligentní a slušný člověk, má prezentovat stát. Slušných lidí moc není, ale aby jsme měli za hlavu státu avatara, to je trochu moc.
HeWhoMustNotBeNamed
Fischer Smile
Btw video zabitý :D:D
VixiCZ
Zeman
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace