Informácie o serveri
Čítať tému
Robbie
|
|
Robbie |
Pridané 05.04.2011 14:57
|
![]() ![]() Príspevkov: 25
Založený: 25.02.11
|
Vaše server info Váš nick na serveru ![]() Váš nick na webu:Robbie Věk: 14 Odehrané hodiny na serveru:270 a něco Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek:nevim asi dost Můj oblíbený Administrátor:všichni Mé oblíbené vozidlo:uranus Má oblíbená práce na serveru (jsem v ní zaměstnán již delší dobu):střidám všechno Vaše osobní stránka Stav: normal Zaměstnání:žák Vzdělání:skoro celá zš Jazyky:čj,aj,n Vztah:nic Děti:seru na ně Kde bydlím: v paneláku S kým bydlím: s rodiči Sexuální orientace:hetero Vaše info o postavě Výška:nevim Hmotnost:46 Postava:normal Barva očí:modrá Barva vlasů:hnědá Brýle:ne Závislosti ![]() Vousy:ne Závislosti Kouření:ano Alkohol:sem tam Sex:někdy z nudy Info Vaší povahy:chcíplá Pohled na svět:normal Otevřenost: normal Moje povaha: normal Koníčky, co mám doma Zájmy ![]() Sport:cigarety Literatura:školní předmnět 01, Hudba:rap,rock Zvíře:já Obliby Moje motto:Život je svině ale já jsem větší Životní cíl:nevim Co nesnáším:sráče Co miluji:holky,pc,jídlo Oblíbená muzika:hollywood undead,linkin park Oblíbené jídlo:knedlíky Oblíbené pití:kofola,pivo,slivovice Oblíbený film:rychle a zběsile Oblíbená kniha:level,score Oblíbené oblečení:to co mám doma Oblíbená barva:zelená,modrá,červená,zlatá -------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
LuKe |
Pridané 05.04.2011 14:59
|
![]() ![]() Príspevkov: 1395
Založený: 21.02.11
|
Pekná vizitka.![]() |
|
|
Robbie |