Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Rozpočet
asthenic
Zdravím,

Ako som sa bavil s pár Adminmy, tak v rozpočte na vyhraté akcie nie sú peniaze. Tak ma napadlo, že by sa občas mohla urobiť, dajme tomu nejaká zbierka. Najskôr ma napadlo, že by sa dala do banky ešte jedna možnosť, a to "Prispieť do rozpočtu", ale túto možnosť som potom pokladal za, zbytočnosť, keďže hráči môžu dať peniaze do rozpočtu cez Admina. Tak by som navrhol skôr tú zbierku.

Skúste odpovedať seriózne.
Tr1xmy
Anti
Jde o to, že když třeba ve 23:59 darujete peníze, tak ve 0:01 už tam nejsou, podle mě by stačilo, že když by zbyli peníze z předchozího dne, tak aby se převedli do dalšího dne.

//Edit : Když dejme tomu z pátku zbyde 12 000 000$ tak v sobotu po půlnoci tam není částka co tam je + 12mg ale jen ta částka.
Upravil Anti dňa 02.06.2013 19:58
cdn.discordapp.com/attachments/970700125552922662/970718246305157130/WLA_-_Vizitka.png
img.tpx.cz/uploads/west_side_podpis.jpg
asthenic
To som nevedel, akože keď napríklad v piatok vložím milión, tak v sobotu tam už nebude ?
_Crazy_
Pokud mizí mezi jednotlivýma dnama, tak je to na prd, protože na ranních akcích většinou není ani groš a admin nemá čím vyplatit hráče, který ty peníze fakt chtěj, ikdyž většině lidí stačí zápis, takže jak píše Anti, nechávat to i z předešlýho dne, jinak ty příspěvky ztrácej smysl a peníze házíme do záchodu
Ruda
Já to dělám víceméně pro zápisy, ale takové kapesné taky není špatné.
K samotnému návrhu Správně
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov
25%
Deathmatche
3 Hlasov