Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka DarwyCz
|
|
DarwyCz |
Pridané 26.06.2013 07:56
|
![]() ![]() Príspevkov: 16
Založený: 06.01.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: DarwyCz Odehrané hodiny na serveru: Zatím 220h. Váš bankovní obnos: S majetkem kolem 150 Mega. Nasbíráno marihuany: Nesbírám Vlastním dům číslo: Já to střídám Vlastním hotel číslo: Momentálně nejsemjsem šéfem/členem gangu: Můj oblíbený administrátor: CzSk, UnknownGamer, Nexus, ATomas Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /mise, /lv, /sf Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): Závod bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Na akce nechodím, vždy ji někdo zkazí (vytlačování, zatýkání, mlácení a jiné) a AT to nějak ani neřeší. Mé oblíbené vozidlo: Alpha, Jester, Regina, Huntley Má oblíbená práce na serveru: Hasič, Právník, Kamioňák Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 Vaše webové informace Váš nick na webu: DarwyCz Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 0? Není možný ![]() Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 6*!* Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Všechny ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Radši hraju a nekoukám. Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Všechny Vaše osobní stránka Jméno: Jakub Příjmení: Kříž Datum narození: 5. 5. 1997 Věk: Pravděpodobně 16 Kontakty:jakubisko007@seznam.cz Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Vysočina Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 69 Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Vdova ![]() Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): střední odborné- teprve studuji. Jazyky: Čeština, angličtina, slovenština ![]() Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Chci mít. Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): Domě S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Zatím nic Informace Vaší povahy Povaha: Tak akorát ![]() Pohled na svět: Optimista, pesimista- jak kdy a na co ![]() Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, ctižádostivá, diplomatická, charakterní, klidná, naslouchavá, nervózní, obětavá, pečlivá, plánující, podporující, pořádná, poslušná, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, přirozená, romantická, rozverná, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, stydlivá, taktní, ulítlá, upřímná, urovnávací, věrná, veselá, jiná. Informace o Vaší postavě Výška: Radši se neměřím ![]() Hmotnost: 55 (Reklama na hlad) Postava: Hubená, štíhlá, sportovní, vypracovaná, jiná. Barva očí: Modrá Barva vlasů: Zlatovláska ![]() Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: To co potřebuji, žádný železo tam nemám. Vousy: Prales Fotografie (ukažte se nám): A neukážu ![]() Závislosti Kouření: Nikdy Alkohol: S Mírou i bez Míry. Sex: Ano. Závislosti: Auta, dobré jídlo, Skype, internet. kamarádi, superparba.eu, muzika, pc, hry, sex, sport, moje motorka!: Blata 125 BXM!!!!. Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Pawno, html, php, Začátky C#, C++. FAP ![]() Sport: Gaučink Literatura (zde uvedete žánr): Nečtu Hudba (zde uvedete žánr): Vše co je dobré Zvíře: Pes, ptáci (bez dojsmyslu), králíci Můj styl Moje moto: Blata 125 ![]() ![]() ![]() ![]() Moje webová stránka: Těch je Triliarda! ![]() Životní cíl: Těch je Co nesnáším: Děcka na serveru, co kazí mise. A hackery! Co miluji: Motorky Oblíbená muzika: Vše Oblíbené jídlo: Toho taky je. Oblíbené pití: SodaStream Oblíbený film: Forrest Gump Oblíbená kniha: Kamasutra ![]() Oblíbené oblečení: Takové, které se dá obléct Oblíbená barva: Lime, Aqua Upravil DarwyCz dňa 10.02.2014 15:02 |
|
|
MelixManLP |
Pridané 26.06.2013 08:11
|
![]() ![]() Príspevkov: 80
Založený: 21.04.13
|
Citácia Zvíře: Pes, ptáci (bez dojsmyslu), králíci ![]() |
|
|
DarwyCz |