Informácie o serveri
Čítať tému
[Hráčské vizitky] Tomas66
|
|
Tomas66 |
Pridané 04.07.2013 20:04
|
![]() ![]() Príspevkov: 137
Založený: 18.05.11
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Tomas66 Odehrané hodiny na serveru: cca. 30(nevím co je se starým účtem) Váš bankovní obnos: asi 200 k(viz. 2 odpověď) Nasbíráno marihuany: 0(hádej ![]() Vlastním dům číslo: Nevlastním žádny... snad se to změní. Vlastním hotel číslo: Hotel číslo: bezdomovec na ulici Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nejsem ani šéf ani člen Můj oblíbený administrátor: Hele.. ![]() Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /firmajoin ![]() Můj nejoblíbenější event serveru: Kopec Smrti Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec Smrti Mé oblíbené vozidlo: Hunter ![]() Má oblíbená práce na serveru: Terorista,Hasič Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1 Vaše webové informace Váš nick na webu: Tomas66 Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): asi 6(už asi víte) Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 6( ![]() Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: [b]Zrovna žádný nemám k dispozici. ![]() [/b] Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Viz. odpověd nad touhle. Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Žádost o admin práva ![]() Vaše osobní stránka Jméno: Tomáš Příjmení: Lopol Datum narození: 14.8.1996 Věk: 17 Kontakty: skype: ltomas123 Kraj: Jihočeský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Zhruba asi: neurčito Stav: Svobodný Zaměstnání: Student Vzdělání: Střední škola truhlářská Jazyky: Angličtina(50%) Děti: Nemám Kde bydlím: V domě S kým bydlím: S rodiči(hned jak mi bude 18 tak se stěhuju) Sexuální orientace: Homo(ne kecám heterák) ![]() Poznámka: Nic mě zrovna nenapadá Informace Vaší povahy Povaha: Neurčito Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Promiňte ale to nechci říkat Moje povaha: Aktivní upřímná,rychle vychladnu když mě něco naštve ![]() Informace o Vaší postavě Výška: 176 +- Hmotnost: 76 kg Postava: štíhlá,(nechci se chlubit ale) vypracovaná(ale ne ůplně) Barva očí: hnědé Barva vlasů: hnědo černé Brýle: na dálku- 1,5 dioprie(počítači myslíš že se zlobím? ![]() Na těle mám: Kosti,Svaly,Kůži a možná ještě něco ![]() Vousy: když mám tak sundám. Fotografie (ukažte se nám): Možná někdy příště Závislosti Kouření: Ne. Alkohol: Ne. Sex: Nevadí mi. Závislosti: SP,pc Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: SP Sport: Hodně málo fotbal Literatura (zde uvedete žánr): nějaký ten rok 1948 ![]() Hudba (zde uvedete žánr): Vše z NFS Zvíře: Želva(andreas) Můj styl Moje motto: Hráč na superpařbě a docela dobrý golman ve fotbale. Moje webová stránka: Nemám, ani nepotřebuji Životní cíl: Nechci aby to vypadalo divně ale-- Chci být adminem na SP. Co nesnáším: Trotly co furt něco dokola atd. však to znáte. Co miluji: SP,kino Oblíbená muzika: vše z NFS Oblíbené jídlo: Jarní salát Oblíbené pití: Sprite Oblíbený film: Lovci duchů Oblíbená kniha: Pán prstenů Oblíbené oblečení: Hip Hop Oblíbená barva: Modrá |
|
|
Tomas66 |
Pridané 06.07.2013 11:24
|
![]() ![]() Príspevkov: 137
Založený: 18.05.11
|
Tak okomentuje to někdo? ![]() |
|
|
BlueDevill |