Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

|Sraz staré SuperPařby|
kapr
Byl jsem tam, ale dočkat se nějake odpovědi, kde že se to vlatně pořádá byl problém, takže jsem se na to vykašlal.
Příště by to chtělo lepší organizaci...sraz třeba pomocí admina který by getnul hráče kteří tam mají být a hlavně bych to nedělal teď v létě kdy je polovina lidí na dovolené. A taky v lepším čase, třeba kolem 20:00 kdy není už tolik lidí venku.
Nápad dobrý, ale špatně zorganizovaný.
ViktoreK
Jo no. A nejlíp nějakej organizátor, kterej je důvěryhodnej.
LeGacy
Citácia
kapr napsal:

Byl jsem tam, ale dočkat se nějake odpovědi, kde že se to vlatně pořádá byl problém, takže jsem se na to vykašlal.
Příště by to chtělo lepší organizaci...sraz třeba pomocí admina který by getnul hráče kteří tam mají být a hlavně bych to nedělal teď v létě kdy je polovina lidí na dovolené. A taky v lepším čase, třeba kolem 20:00 kdy není už tolik lidí venku.
Nápad dobrý, ale špatně zorganizovaný.

Zdielam tvoj názor, síce som tam nebol, lebo sa nepovažujem za starého hráča, ale sú tu aj takí, čo sa chcú zviditelniť a idú tam aj napriek tomu, že hrajú maximálne rok...
TheMajo
Ja som bol vonku keď sa to konalo ale čo už Smile
Prisoner
Ja som na to zabudol. :D
__SimaSuk__
Upřímně co bych k tomu napsal? Polovina hráčů nepřišla.A ta zbylá se rozdělila,protože v tu dobu byl event.Takže nás bylo jen 6.Udělali sme screeny trochu sem točil,a vyvrcholilo to tím,že se mi odpálila grafika.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
24%
Deathmatche
3 Hlasov
8%