Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskusné fórum » Ostatní » Videa

YouTube
Yamborghini
[img]http://s.ytimg.com/yts/img/youtube_logo_stacked-vfl225ZTx.png[/img]

Zdravím,
hodně z nás určitě sleduje nějaké YouTubery.

Podělte se s námi, které YouTubery sledujete vy, proč je sledujete, přidejte odkaz na jejich YouTube kanál a k tomu nějaká videa.

Pár pravidel:

Citácia
1) Videa na kanálu nesmí obsahovat žádnou reklamu na jiné herní servery (IP, webovou stránku), taktéž nesmí být ani v popisku videa

2) Žádné nadávky, urážky směřované na kohokoli (ať už uživatele, nebo YouTubera), vše se dá napsat slušně.

3) Pokud již někdo před Vámi stejného YouTubera přidal, nepište znovu stejné věci, pokud ho chcete doplnit, použijte citaci.

4) Můžete přidávat i vlastní kanály.

Já tedy začnu...

pewdiepie

Pewdiepie je jeden z nejúspěšnějších YouTuberů, jeho kanál je druhý nejodebíranější na světe, má přes 11 milionů odběratelů, kolem 1 400 nahraných videí a více jak 2 miliardy shlédnutí jeho videí.

Točí letsplaye ze všech možných her a vlogy, pokud umíte alespoň trochu anglicky, určitě se u jeho videí budete bavit.

YouTube kanál

Sestřihy těch nejlepších momentů:

TheMajo
NejFake páči sa mi na ňom to čo hovorí. Nieje dôležitá tvár, ale myšlienka. Táto veta sa mi najviac páči.

Upravil TheMajo dňa 04.08.2013 21:12
MelixManLP
Koukám na MenTa už dost dlouho ještě když měl tak 10k odběratelů dost se mi jeho videa líběj Kanál

Jeho tvorba:
TheMajo
Dnes už letsplayerom chce byť každý. Sorry za OT. (Musel som tento príspevok editovať pretože som si nechtaic sám citoval príspevok :D)
-ShakeR-
Michal Vurm Youtube ktorý vám ukáže základy v programoch ako sú PS,Sony Vegas,AAE...

Fantasy
Často koukám na peťana , videa má dobré . pobaví mě a už má celkem dost odběrů. Jeho kanál

Tohle je celkem dobré video :D
BlueDevill
Sterakdary , on je fakt super :D
Respy
Peťan najviac ako tu hovorí pán Fantasy.Potom kukávam ešte niekedy Goga ale ten je v poslednej dobe celkom slabý a ešte pewdiepia :D.
sK
AsKaGangsta!! :D:D:D:D
Respy
Citácia
sK napsal:

AsKaGangsta!! :D:D:D:D

Pi*a Čináááá .. RODODENTROON :D frajer tiež :D
MaReK_
Toto ke dobré + AsKa Best Palec nahoru
Load
Zdár,já sleduju jen ožralího a vyfetovanýho Peťanaaa ! :D

PS: A ktomu AskaGangstovy - sledujte !! :D