Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » Ostatní » Videa

Jolanda
Operation
Panzer
Hm, a? Zbytečnej topíč.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Operation
Proč by měl být, vložil jsem zde video, vložil, tak nevidím důvod proč by měl být zbytečný..
KittyKat
Kravina ;)
Operation
Kravina z jakého důvodu?
Sh1TeRkO
Tebe príde tzv. remix z nejakej poradne či čo to je (ani som to nezapol) zaujímavý?
Operation
Kdyby si to zapl, možná by si pochopil smysl toho videa.
UnknownGamer
Prečo sa ho snaťíte všetci zhodiť sakra ? Dal video do sekcie Videa (na to asi aj slúži) a niekomu to vtipné príde. Aj keď mne sa to nepáči a nesmial som sa natom, niekto môže. Kráva
VixiCZ
Kravina
mazednik
vtipné to bohužel je jen chvílemi
Wanty
Jste docela trapný,přesně jak psal Unknown,moje slova..
Operation
Bože bože, jak vidím ty vaše nesmyslené komentáře, tak si myslím že by to bylo lepší nekomentovat. Tato sekce je o videích, ne o tom aby se tu někdo do někoho navážel jaký to video je, navíc chtít aby se to locklo, to je ještě větší ukázka stupidnosti. ;)
Upravil/a Operation dne 26.02.2013 16:34
g_MIRA
vsechno hned negatyvne komentujete kidi radsi nekomentujte.je to ve videich? je. tak klid
Spooky
Citace
g_MIRA napsal:

vsechno hned negatyvne komentujete kidi radsi nekomentujte.je to ve videich? je. tak klid

Oh, všeci sme "kidi" Lebo sme vyjadrili svoj názor? Pán admynystrátor, chceš nám zakázať aj to? Trošku stiahni ego Pán Dospelý.

Inak, to video je už strašne staré, nieje sa už nad čím smiať (viz. "Opakovaný vtip nieje vtipom";) Myslím že každý to tu už určite videl...
kapr
Lidi s vama je taky pr*el...buďte rádi že tu někdo dává něco jiného než nahlašování podvodníků a vizitky. Není to sice buhvíco, ale proč by se nemohl podělit o video které ho baví?
twistedTSD
Citace
Eddo napsal:

Tebe príde tzv. remix z nejakej poradne či čo to je (ani som to nezapol) zaujímavý?

Zajímavé to možná pro někoho je, když o tom člověk ví něco víc. Je to z pořadu, který je naprostým televizním odpadem a tahá z pomatených důchodců či pověrčivých lidí tisíce a tisíce korun za "věštění", "čištění čaker" a podobné ptákoviny. Youtube je plné "perliček" z tohoto inteligentního počinu. No a to, že tam zaměstnali tuhle paní, která ani nezvládá mluvit česky, už bylo takovou třešničkou na dortu.Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%