Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka Neopryus
|
|
neopryus |
Přidané 08.08.2013 23:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 6
Založený: 07.07.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Neopryus Odehrané hodiny na serveru: Necelých 40 (35) Váš bankovní obnos: 30 000$ Nasbíráno marihuany: Abstinuji ![]() Vlastním dům číslo:Žádnej Vlastním hotel číslo: 6 Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /job, /help, /kill Mé oblíbené vozidlo:Club Má oblíbená práce na serveru: Mechanik, Řidič kamionů, Taxikář Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 3 Vaše webové informace Váš nick na webu: Neopryus No asi všechno ![]() Vaše osobní stránka Jméno: Ondra Příjmení: Sládek (Ano Sládek jako ten Pivař ![]() Datum narození: 6.10. 1996 Věk: 16 (Za pár dní 17) Kontakty: Skype : hypo_Chondr Telefon : 736795720 Kraj : Ústecký kraj Stav : Svobodný Zaměstnání : Kuchař (Jen o prázdninách pracuji [Nemám brigádu ale práci]) Vzdělání : Kuchař-Číšník Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, ruština Děti : Neuvedeno Kde bydlím: v bytě, v pronájmu S kým bydlím: s přáteli Sexuální orientace: Heterosexuál Informace Vaší povahy Povaha: Nevím ![]() Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Nebudu se opakovat ![]() Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, ctižádostivá, klidná, naslouchavá, nervózní, obětavá, pečlivá, plánující, podporující, pořádná, poslušná, pozitivní, přátelská, přirozená, romantická, rozverná, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, věrná, veselá,. Informace o Vaší postavě Výška: 195 cm (1.9 Metrů) Hmotnost: 80kg Postava: vypracovaná, baculatá Barva očí: Hnědé Barva vlasů: Zrzavé Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Tetování (Na zádech Andělská křídla) Vousy: když mám tak sundám Fotografie (ukažte se nám): Určtiě ![]() Závislosti Kouření: Když jsem ve vztahu nekouřím, když nejsem kouřím. Alkohol: s Mírou Sex: Jak kdy Závislosti: Auta, chatování, dobré jídlo, ICQ/Skype, internet. kamarádi, muzika, pc, hry, televize. Můj styl Moje motto: Užívej dne, neřeš co bylo ale co je. Moje webová stránka: bluewell.funsite.cz Životní cíl: Šéf Kuchař Co nesnáším: Lež, podvody, nevěru Co miluji: Tak určitě holky, svůj ntb Oblíbená muzika: Vše co se mi líbí Oblíbené jídlo: Kuře Oblíbené pití: Rum s Colou ![]() Oblíbený film: Souboj Titánů Oblíbená kniha: Já ? Číst ? Nehrozí... Oblíbené oblečení: Hoodboyz Oblíbená barva: Modrá, černá, červená. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
3 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí