Informácie o serveri
Čítať tému
Zfrio - vizitka!
|
|
Zfrio |
Pridané 11.08.2013 16:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 50
Založený: 06.03.13
|
Serverové informace Váš nick na serveru: Zfrio Odehrané hodiny na serveru: +400 Váš bankovní obnos: 3 000 000$ Nasbíráno marihuany: 0 Gramů Vlastním dům číslo: Ne Vlastním hotel číslo: pokoj č.1. El Quebrados hotel Momentálně jsem členem gangu: - Můj oblíbený administrátor: ? Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill, /hide, /lv, /sf, /ls Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod buffalo Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning sraz Mé oblíbené vozidlo: Sultan, Huntley, NRG-500, Sandking Má oblíbená práce na serveru: Ruská mafia Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 3 Webové informace Váš nick na webu: Zfrio Vloženo komentářů: 2 Vloženo příspěvků ve fóru: 34 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: - Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: - Osobní stránka Jméno: Tomáš Příjmení: V.......... Datum narození: 15.2.1993 Věk: 20 Kontakty: - Kraj: Moravskoslezský kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: - Stav: Svobodný Zaměstnání: Student Vzdělán: SŠ Jazyky: Čeština, Angličtina Děti:nemám Kde bydlím: v domě Sexuální orientace: Heterosexuál Má povaha Povaha: cholerik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, upřímná, věrná, veselá, vůdčí, Má postava Výška: 185 cm Hmotnost: 80 kg Postava: sportovní, vypracovaná, svalnatá Barva očí: zelená Barva vlasů: hnědá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Tetování Vousy: Vousy oholené Kouření: Jak kdy Alkohol: s Mírou Závislosti: Pc, hry, televize Zájmy Zájmy: SP Sport: SP golf, SP box Literatura: Čtu jen chat na SP Hudba: Dance, Tekkno, Dechovka Zvíře: Pes Můj styl Moje motto: Nikdy To Nevzávej! Životní cíl: Neřeknu jazyk Co nesnáším: cheatery Co miluji: Velký convoy kamioňáku který mohu zničit ![]() Oblíbená muzika: Eva a Vašek Oblíbené jídlo: Pizza Oblíbené pití: Vodka, Kojenecká voda Oblíbený film: Rychle a Zbesile, Postradatelni, Never Back down Oblíbená kniha: Harry Potter Oblíbené oblečení: Značkové Oblíbená barva: Růžová Hráči na serveru rumjajz: dotahl mě ktéto hře a jako jediný zůstal na ničení všeho okolo ![]() [R]uda_[K]ral: kdysi byl pořád u mě v autě s deaglem s ničil vše co se pohlo ![]() Proctor: taktéž pomocník se zabíjením Impalator/Goldys: jeden z mála normalních hráčů SP, bohužel už nehraje Dali: když nebyl Ruda, rumjajz a Proctor online, pomáhal se zabíjením Dali ![]() _[ U]nder[T]ake[R]_: pohodový spolujezdec s deaglem v ruce ![]() Majo441: viz. Under GamblerKiler: stejně jako Under a Majo Oblíbená činnost na serveru - sem tam přeberu nějakou nemovitost pro rusaky - ničení všeho co se hne, nejraději kamioňáckých konvoyů, securiťáků, popelářů, novinářů, policajtů, vojáků ...... prostě všeho ![]() - kdysi jsem často rybařil ![]() ![]() Tato vizitka je vytvořena pro ty hráče co mi slibují videa jak jim ruším mise, zatím jediný hráč co to dotáhl na web byl Ackbar14 ostatní nic! Tak prosím aby jste vaše nadávky, výhružky směřovali sem ![]() Upravil Zfrio dňa 11.08.2013 17:48 |
|
|
Ruda |
Pridané 11.08.2013 17:26
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Fajnej hráč, na naše období lovců kamiňáků mám ty nejlepší vzpomínky. Tak ať se dáld aří a lovu zdar někdy zajdem. :-D |
|
|
Zfrio |
Pridané 11.08.2013 17:49
|
![]() ![]() Príspevkov: 50
Založený: 06.03.13
|
Citácia Ruda napsal: Já lovím s rumjajzem pořád, jenom ty ses musel hrnout do AT, ale třetí v autě by se hodil ![]() |
|
|
rumjajz |
Pridané 11.08.2013 19:48
|
![]() ![]() Príspevkov: 24
Založený: 25.01.13
|
je to dobry ogar ten Zfrio, sak ho neznam prvni den ![]() ![]() |
|
|
Zfrio |