Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

[Realita] xXx Plakatů jezdců na PRODEJ!
BraiziK
Zdravíčko Smile

No tak potřeboval bych náké peníze na výbavu ve fotbalu, ale dost toho...

Takže prodávám velkou sbírku mých plakátu,kartiček,časopisů atd. Jedná se o závodnickou tématiku takže jezdci s motorky (ze 70%) a (ze 30%) jezdci s auty. Jedná se asi o 30-50 plakátu které sou ze 40% podepsané přímo jezdci na fotografii. Žádné napodobeniny mám i důkazy jak sem to získal které napíšu níže. Dále tu mám 2x náký magazín jeden podle ceny na obálce stál 120kč a druhý 200kč. Nákou kartičku s náhrdelníkem na klíče(nevím jak pojmenovat) atd.

Pokud byste chtěli nákého konkrétního jezdce určitě se vám můžu podívat jestli něco nemám 100% mám ještě něco schované. Je to vše z roku 2008/2009 nic mladší sem nenašel :D

No teď ta otázka jak sem se k tomu dostal ? Všichni už určitě že sem náký zazobanec co mu rodiče dají každý týden 1000kč na vstupenku. To opravdu ne proč to asi prodávám a scháním peníze když by mi na všechno rodiče podle vás měli dát ? Je to jednoduché táta 2 roky pracoval jako traťoví komisař na okruhu v Brně takže mu tyhle věci dali zadarmo a dostával se knim jako první. Jinak mám spoustu vstupenek určené pro tuto pozici.

Teď otázka detailů. Cena ? Domluvíme se! Doprava ? Mohu vám to zabalit do krabice a poslat na dobírku nebo si to můžete převzít osobně ovšem né odemně, ale od mých rodičů, protože opravdu nemám zájem se střetnout s nákým úchylem.

Kontakt ? Skype: sebe113 nebo steam: faid31 Ideální však bude prvně napsat do SZ a upozorňit mě že máte zájem abych na steamu nebo skype byl a věděl o vás.

V případě dotazu sem napište určitě a klidně můžete odhadovat cenu Smile

PS: Nebráním se ani rozprodání po jednom plakátu pokud máte nákého oblíbence.

[IMG]http://i42.tinypic.com/2coogeh.jpg[/IMG]
Upravil BraiziK dňa 12.08.2013 16:25
NeXus
BraiziK
MG to si děláš srandu že je to trestné :D

PS: Teď čtu pravidla a nic že by se to nesmělo tam není.
Ashok
Proti pravidlům založení takovéhoto topicu není ale nemyslíš, že tohle je trošku nevhodné místo na prodej něčeho takového? Je spousta fór, bazarů a podobných stránek kde se takové věci řeší a budeš mít mnohem větší šanci tam něco prodat, než tady.
BraiziK
Dal sem to úplně všude kde se dá bazos,gamingy,tady atd. Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasov
17%
Skyrace
9 Hlasov
25%
Deathmatche