Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » Ostatní » Videa

gAme of SCOOT - Martin Herák a Filip Mikulčík
raspov
Koloběžkáři ze Zlína hrajou gAme of SCOOT
Věnujete se koloběžce?

Upravil/a raspov dne 26.08.2013 21:52
Teddy
Zas tolik to neumíte,aby jste se museli chlubit,pro chytré na FSSC,jezdím 3 roky..
asthenic
Kolobežky sú pre “borcov“ v obtiahnutých nohaviciach a s ofinkou. Dovidenia.
Sh1TeRkO
Citace
LOL_Noob napsal:

Asi tak. Už zo začiatku sú to ,,borci".
raspov
Nedivím se vám :D ten Martin Herák je trochu hyperaktivní :D ale je v pohodě. Filip si na borce nehraje
Zimbabwe
Koloběžky jsou pro bukvy,nejlepší na ježdění je BMX nebo skate,žádný výmysly jako je nějakej Long Board nebo Penny Board.. hrozný hovna
Gooners25
Citace
LOL_Noob napsal:

+1 :D
Ruda
Ty kokos tak tohle je hit, že prej Martin Herák, jestli jste to sem dali a fakt to jste vy tak to je moc chlapci :-D Naberte roky, schopdte ofinku a kdyz uz tak jezdete na bmku a ne na kolobezce. :-D

BTW: Taký smradi se u nás báli chodit do skateparku :-D
Razzer
Podstatné je, že robia niečo čo ich baví a nesedia len za PC. Sú mladí, a to je výhoda, môže z nich niečo vyrásť keď sa budú niečomu venovať od malička.
Citace
Ruda napsal:

BTW: Taký smradi se u nás báli chodit do skateparku :-D

V tom je chyba dnešnej doby. Smile
Ruda
Ne tu jde o to že kdyby přišli v těch rourách a ofinkách a jejich věkem k nám do skatu a odplivli by si tam jak na tom videu + dělali tam ty pazvuky tak by se honem rychle spakovali.
Bratek
Homoběžkaři FU

Citace
Mos_def napsal:

Koloběžky jsou pro bukvy,nejlepší na ježdění je BMX nebo skate,žádný výmysly jako je nějakej Long Board nebo Penny Board.. hrozný hovna

Přesně tak, na BMX jsem jezdil a na ničem jiném bych nejezdil, jedině BMX!
Ruda
We the people.
Con
Kill it before it lays eggs...nenavidim takych SWAGridov :D
Ajo82
Internetovy swag ej kej ej kup si kolobezku za 500 € cap.ica obey ofina do pol rite a chod do ulic. V skateparkoch su premnozeny neznasam ich. Gayoši, homobežkari smradlavi ale koncim uz nechcem ban
Ruda
U nás jich naštěstí moc není, ale taky jim není přes 13 nikdy, na tomhle videu bych hodnotil pozitivně max kameru a spracování. Jinak všechny triky mi na tý kolobežče přijdou totálně primitivní v porovnání s BMX a i tak to byla hrůza, jako sorry ale condora se tam marně pokoušeli oba dva a když jsem viděl ten půl sekundovej grind tak se mi chtělo brečet. Hlavně že ten Herák má strašně cool komentáře a ten druhej v tom videu očividně nechtěl ani bejt. To jak vypadaj tady ani hodnotit nechci, protože tam chybí už jen ta čepice Obey a bylo by to dokonalý. Prokrista kde jsou ty časy kdy ve skatu bylo 10 bikerů 4 skateaři, pálili se tam géčka, všichni normální žádný roury, čepice jedině od new ery, jo asi už to nebude jak dřív.
Prostě to video max 1/10 a to jen díky kameře.
raspov
Další gAme of SCOOT - Honza Kozubík a Filip Mikulčík V1 ;)
Ruda
Jak tam není Martin Herák tak to nemá smysl.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%