Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Sraz lvl.3
yaroush
Doporučuji přečíst http://superparba.eu/forum/viewthread...rowstart=0

Změna:
Místo pobytu: RS Křižanov
Termín pobytu: 20.-22.9.2013
Ubytování: velké, nově opravené chaty
Strava: plná penze – 3x denně
Cena: 320,-Kč za osobu a den. (cena zahrnuje ubytování:160,-Kč a stravu:160,-Kč)

domluvím se s nimi co v ten pátek. Jestli dojet v pátek nebo až v sobotu. můžeme vzít něco na gril... Potřebuju ted počet lidí. a nějaký návrhy jak zabít víkend :D...
Pak zase editnu. Rychle se sem znova napište. "V tento termín jedu."
Upravil yaroush dňa 03.09.2013 20:59
Kriss
Super, zítra jdu na ranní (opět) domluvím se, zahraji na city a dám vědět..
Sh1TeRkO
Citácia
Kriss napsal:

Super, zítra jdu na ranní (opět) domluvím se, zahraji na city a dám vědět..

Choď na istotu a povedz šéfovi, že ideš na zraz GTA SAMP komunity. :D
Xena
Potom všetko zdokumentujte na fotkách :D.
Julian
xena ak budu vládať :D
Pat_a_Mat
Ja teraz nič neslubujem čakam na odpoved zo zdravotnej poistovne mam ist na liečby s nohou na 3 týždne ak to nebude 9 mesiac prídemBoss
_MaraS
Kdyby to bylo někde na severu Čech dorazím ale takhle asi ne.... A navíc 21.9 mám zápas
Franta95
Jel bych strašně rád, ale nemám auto a autobusem to mám přes 3/4 republiky...kdyby někdo jel ze západních Čech(okolí Karlových Varů), tak mi napište, složili bychom se na benzín. Jinak k těm aktivitám: grilovačka, chlastačka, třeba by mohl někdo vzít nějakej míč nebo něco na fotbal, volejbal... Jestli je v okolí něco zajímavýho, tak třeba i výlet :D
Radik
Tak to bohužel neklapne, sem v práci. Sad
Vlk_Junior
Jááj, jak já bych rád jel... Ale nemůžu. Mám v tom termínu důležitej zápas celkem...
Užíte si to za mě jazyk napište na jednu flašu moje jméno a pošlete sem foto prosím :D aspoň tam budu takhle přítomen :D
DangerRMV
Kdyby to bylo ve Zlíně tak klidně. To má většina blízko, slováci i moraváci :D:D. Ale Pražáci moc ne no, ale je fakt že to má někdo i dál, např. GaTo :D
Ruda
Já jelikož nemám ještě papíry tak to mám busem 4 hodiny a víc jak 400km ale když mi do toho něco nevleze tak jedu, ale chápu že někomu by vyhovovalo aby to bylo přímo u něj před barákem. -.-
ViktoreK
Citácia
Franta95 napsal:

Jel bych strašně rád, ale nemám auto a autobusem to mám přes 3/4 republiky...kdyby někdo jel ze západních Čech(okolí Karlových Varů), tak mi napište, složili bychom se na benzín. Jinak k těm aktivitám: grilovačka, chlastačka, třeba by mohl někdo vzít nějakej míč nebo něco na fotbal, volejbal... Jestli je v okolí něco zajímavýho, tak třeba i výlet :D

Tak tady padá moje šance na příjezd :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov