Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Nelze se připojit
LukesCZ
Zdravím,
Před chvílí jsem se chtěl připojit na server (zkoušel jsem to snad 6x ..) a napsalo mi to (viz. screen) něco s Nickem. Nikdy mi to nedělalo, tak nevím kde může být chyba. img.tpx.cz/uploads/befelemy.png
Upravil/a LukesCZ dne 07.09.2013 20:22
NeXus
Zkusil jsi nějaký primitivní nick?
LukesCZ
Mám fůrt stejný nick jako tady na webu: LukesCZ a nikdy se mi tohle nestalo.
Wwfrey160
Lukes presne to iste aj mne robilo a uz ti to funguje ?
LukesCZ
Nejde
Wwfrey160
sakra tak coto sa stalo ? ja ked to budem musiet hrat od znova tak zbohom superparba aj cele samp
neophaN
Niekto kto je práve na servery má taký isty nick ako si dávaš ty alebo mas v mene nepovolené znaky.
ATomas
Tvuj nick obsahuje nepodporovane nicky, je moc dlouhy nebo tvuj nick uz nekdo pouziva
LukesCZ
Já na tomhle nicku mám odehráno přes 420 hodin.. Nevím kdo by ho používal.

//Edit: Právě teď se mi podařilo připojit. Můžete lock.
Upravil/a LukesCZ dne 08.09.2013 01:47
Wwfrey160
Admini a nemohli by ste stym nieco spravit mal som tam uz peniaze levely som si robil mal som nejaky 50 lvl potom 310hodin nahranych ked ma niekto taky isty nick ako tak ho vyhodte alebo ja neviem alebo ked pouziva ho niekto iny tak ja to urcite niesom nic sa stym neda robit ?A moj nick na servery je Wwfrey
Polaco
Pokud máš screen infa stačí požádat ATomase v SZ zda ti to nevrátí.
Wwfrey160
Sakra nemam nikdy som ani len netusil ze tamlke nieco sa stane a nemoze aj bez toho nejako vratit alebo ked mne to nepojde tak nejak zabanovat alebo zrusit ten nick ked nemozem ja tak ech ani ten dotycny ktory nanom hraje.Sakra tak ale zasa predstava zeby som mal zacat odznova tak to by som fakt nechcel :/
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%