Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Přehnané nadávky do děcek
Ruda
Placené servery obecně mají tu výhodu, že tam hraje méně dětí a méně trollů.
Na druhou stranu si myslím, že s tímhle problémem se nedá nic dělat, já bych taky rád hrál ve společnosti 15, 16, 17, ... , ale bohužel to nejde. Kvalitní hráče s inteligencí už na serveru nenajdete, nebo najdete ale je to jeden z 20 nově registrovaných, proto jsem upnutý na Admin Team a Gang, kde jsem obklopen lidma na úrovni, jinak by mi z toho asi drblo.
Jen by mě zajímalo co způsobilo tak brutální nárůst dětí na serveru, na to bych byl opravdu zvědav.
Yamatino108
Citace
Ruda napsal:

Na druhou stranu si myslím, že s tímhle problémem se nedá nic dělat, já bych taky rád hrál ve společnosti 15, 16, 17, ... , ale bohužel to nejde. Kvalitní hráče s inteligencí už na serveru nenajdete, nebo najdete ale je to jeden z 20 nově registrovaných, proto jsem upnutý na Admin Team a Gang, kde jsem obklopen lidma na úrovni, jinak by mi z toho asi drblo.
Jen by mě zajímalo co způsobilo tak brutální nárůst dětí na serveru, na to bych byl opravdu zvědav.

Podla mňa asi zvýšenie slotov to mi povedal aj [P]atre$.
Brutalus
Citace
Ruda napsal:

Když nepočítám zvýšení slotů, tak taky fakt, že čím víc stárneš tím se stáváš moudřejším a začíná ti docházet realita.
Ruda
Bohužel no, i ten počet slotů za to asi může. Na jednu stranu je dobré že tu hraje více hráčů, ale kvalitativně mi to přijde docela pointless.
S dětmi ale nemám problém globálně, najdou se tací, kteří se umí vyjadřovat a chovat, bohužel je to jeden z dvaceti no. Ale to už je takový fenomen F2P her, hrál jsem WoWko i LoLko, takže tak nějak vím jak vypadá gaming scéna.
kapr
Citace
Brutalus napsal:

Když nepočítám zvýšení slotů, tak taky fakt, že čím víc stárneš tím se stáváš moudřejším a začíná ti docházet realita.

Takhle jsem nad tím nikdy nepřemýšlel...ale máš pravdu, asi proto mi tak často příjde jejich chování mimo :D
Jarda_Jarax
Tak tak... :D
Sh1TeRkO
Citace

Vystihol si to. Na plnej čiare.
RocketLauncherSs
Citace
Brutalus napsal:

ATomas tu pronesl podobné pořekadlo.

... konečně díky tomuto topicku můžeme odhadovat, s kým u škopku piva můžu a nesmím sedět bez obav suspendace od policie za požití alkoholu u mladistvých!
Jsme tu nejstarší = nejmoudřejší! - Ti, jenž tu nepíšou, nejspíš jsou tělem na 10 a energii nad 15. :D rofl :D rofl :D rofl

Kdo zajde na pivo?????? :D

[img]http://en.kolobok.us/smiles/artists/connie/connie_30.gif[/img]
Sh1TeRkO
Na pivo, na tvrdé, čo len chceš, len dojdi pri Trenčín, takto si ďaleko. =D

Proste deti sa naučili robiť bordel na SP (Single) tak to prenášajú aj do MP.
Polaco
Též mě rozesměje když mě nazvou děckem. :D Nebo ty polskej ****e vrať se za hranice :DD
Brutalus
Citace
RocketLauncherSs napsal:

Citace
Brutalus napsal:

ATomas tu pronesl podobné pořekadlo.

... konečně díky tomuto topicku můžeme odhadovat, s kým u škopku piva můžu a nesmím sedět bez obav suspendace od policie za požití alkoholu u mladistvých!
Jsme tu nejstarší = nejmoudřejší! - Ti, jenž tu nepíšou, nejspíš jsou tělem na 10 a energii nad 15. :D rofl :D rofl :D rofl

Kdo zajde na pivo?????? :D

[img]http://en.kolobok.us/smiles/artists/connie/connie_30.gif[/img]

Nezajdem. Semnou by jsi musel mít obavy suspendace od policie :D.
_Ego
přiznám se nečetl jsem ty komentáře co tu jsou přede mnou, ale souhlasím s topicem:D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%