Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Stírací anegdoty
RocketLauncherSs
Zdarec vážení,
protože je tu nejdiskutovanější sekce s podvody a podobnými s*****mi, chtěl bych přispět špetkou štiplavé skořice plynoucí z huby po okoštování. Čas od času máme svoje rýpavé chvilky (dobře, mám je furt... o tom jindy). Mně, protože jaksi neaktivní legendu lehce omrzelo hraní mezi převahou nízké věkové skupiny lidi, hledám usazení v jiné hře. Ale bohužel ani tam nebude Vašeho klidu dostatek, poněvadž SVIŠŤ JE ZÁKEŘNÁ a podlá sviňka! Vypěstoval jsem si tak na ně vysloveně averzi!

Prosím, podělte se o své anegdotské debaty z online her. Jistě, ano! Můžete házet screeny, videa, jak je libo! Mějte na pozoru, aby ani jedna Vaše dokumentace neobsahovala reklamu. Nechceme přece být obětí BanListu! :-D

No, skončil jsem u toho sviště, že? :-) Čili ve hře WoW v začátečnický fázi hry (než Vás přestane bavit) je velká pravděpodobnost objevu těchto entit:

[img]http://oi39.tinypic.com/ofeya.jpg[/img]

[img]http://oi40.tinypic.com/5dqn9g.jpg[/img]

na ten screen klikni, abys nečetl/a pod lupou!

Slyšel jsem o dětech v LoLku, dokonce na WoT a dalších! Hoďte je sem, třeba se zasmějeme na párek dní! Možná ani to ne, když sekce banovaných a podvedených markantně přesahuje důležitost ostatních témat...

Díky, have nice day!
EDIT: Je smutné, že právě ze SuperPařby nepřišel ani jeden screen, nebo video. Hmotně by postačil na vykreslení všech, či ne? :-D Už jsem doufal, že smíchem překřičím Tarju Turunen...
Upravil RocketLauncherSs dňa 17.11.2013 14:11
Tress
tady je neco z dneska, doufam ze to bude mit i pokracovani :D
img.tpx.cz/uploads/sa-mp-05sadd3.png
Ruda
Ono to ani nemusím screenovat, stačí zajít na server tam 5 minut koukat do chatu a máš 20 screenů. SP ve mě taky vypěstovala podobnou averzi, boužel.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%