Informácie o serveri
Čítať tému
Lekár/pizzar
|
|
KENGURAK |
Pridané 23.11.2013 22:07
|
![]() ![]() Príspevkov: 11
Založený: 12.11.13
|
Len sa vás chcem opýtať na čo je na SP práca lekara (okrem lvl) užitočná? Keď pri každej hodnosti môže vyliečiť len určitý počet % hp pričom pizzar keď predá jednému hráčovi pizzu tak má plne hp ![]() Mám návrh: buď úplne odstrániť lekára celé to povolanie odstrániť ho s lvl a firmy alebo pridať k doktorovi misie. Len my vysvetlite ako mám pre lekára vymyslieť misie myslím to CP to mám nijaké súradnice zistiť a hodiť to sem na web? PS: ako si uložíme tie súradnice (myslím príkazom) tak aby som to potom sem hodil. ďakujem ![]() |
|
|
imkovrabel |
Pridané 23.11.2013 22:11
|
![]() ![]() Príspevkov: 298
Založený: 26.01.13
|
Dobrý nápad pridať misie ale potom by to bolo nevýhodné pre právnikov lebo je to podobné ako s lekármi aj oni musia získať ludí na body takže by musely byť misie aj u právnika. |
|
|
ViktoreK |
Pridané 23.11.2013 22:14
|
![]() ![]() Príspevkov: 2786
Založený: 22.11.12
|
S CP nesouhlasím, takových zaměstnání je dost. Přikaz pro uložení pozice je /save Pozici pak nalezneš ve svých Dokumentech ve složce GTA San Andreas User Files > savedpositions.txt |
|
|
KENGURAK |
Pridané 23.11.2013 22:14
|
|
Citácia imkovrabel napsal: Ne! Ne! N! Právnici zarábajú dosť stačí keď sa postavíš na WARP dáš si taxu a ideš na vec im misie netreba ale lekár je nepouzitelny radšej si kúpim pizzu a mám plne hp ako si objednať lekára za 2000 a mám len okolo 50%hp ale ja by som keby som vedel prikaz na pozície vyrobiť tažké misie pre lekára ![]() |
|
|
KENGURAK |
Pridané 23.11.2013 22:17
|
|
Citácia Scar Akai napsal: Diky ale ja nemyslím napr: že misiu začne pri nemocnici a skončí pri štadióne ale napr to že: misia sa začne pri Nemocnici LV a bude potreba dôjsť napr na dilersku farmu potom sisadnes do zadnej časti podobne ako novinár pockas 1/2minuty a máš splnené alebo prísť tam počkať pár sekúnd a vrátiť sa spet ku nemocnici podla toho kolko bude mat bodov |
|
|
ViktoreK |
Pridané 23.11.2013 22:24
|
|
V reálu taky jako zdravotník jedeš se sanitkou někam bůhvíkam, tam si sedneš, čteš si časopisy, vrátíš se k nemocnici a dostaneš ještě pochvalu za dobře odvedenou práci? |
|
|
KENGURAK |
Pridané 23.11.2013 22:26
|
|
Citácia Scar Akai napsal: V reálu sa taxíkar portne sa zákazníkom? |
|
|
ViktoreK |
Pridané 23.11.2013 22:29
|
|
Citácia KENGURAK napsal: Já jsem taky proti tomu, už jsem vymejšlel jiný systém, ale nepostoval jsem ho z důvodu toho, že by ho ATomas zamítnul ![]() |
|
|
KENGURAK |
Pridané 23.11.2013 22:32
|
|
Citácia Scar Akai napsal: Ja len chcem nech sa lekár aspoň ozivy. Však to zamestnanie žije vďaka lvl a aj to nikto nerobí radšej si kúpia preskok lvl ako robiť zdravotáka a s misiami aj keď sú to CP by sa mohli aj firmy a aj celé zamestnanie oživiť ![]() ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí