Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Lekár/pizzar
KENGURAK
Len sa vás chcem opýtať na čo je na SP práca lekara (okrem lvl) užitočná? Keď pri každej hodnosti môže vyliečiť len určitý počet % hp pričom pizzar keď predá jednému hráčovi pizzu tak má plne hp Smile mám

Mám návrh: buď úplne odstrániť lekára celé to povolanie odstrániť ho s lvl a firmy alebo pridať k doktorovi misie. Len my vysvetlite ako mám pre lekára vymyslieť misie myslím to CP to mám nijaké súradnice zistiť a hodiť to sem na web? PS: ako si uložíme tie súradnice (myslím príkazom) tak aby som to potom sem hodil. ďakujem Smile
imkovrabel
Dobrý nápad pridať misie ale potom by to bolo nevýhodné pre právnikov lebo je to podobné ako s lekármi aj oni musia získať ludí na body takže by musely byť misie aj u právnika.
ViktoreK
S CP nesouhlasím, takových zaměstnání je dost.

Přikaz pro uložení pozice je /save
Pozici pak nalezneš ve svých Dokumentech ve složce GTA San Andreas User Files > savedpositions.txt
KENGURAK
Citácia
imkovrabel napsal:

Dobrý nápad pridať misie ale potom by to bolo nevýhodné pre právnikov lebo je to podobné ako s lekármi aj oni musia získať ludí na body takže by musely byť misie aj u právnika.

Ne! Ne! N! Právnici zarábajú dosť stačí keď sa postavíš na WARP dáš si taxu a ideš na vec im misie netreba ale lekár je nepouzitelny radšej si kúpim pizzu a mám plne hp ako si objednať lekára za 2000 a mám len okolo 50%hp ale ja by som keby som vedel prikaz na pozície vyrobiť tažké misie pre lekára :D
KENGURAK
Citácia
Scar Akai napsal:

S CP nesouhlasím, takových zaměstnání je dost.

Přikaz pro uložení pozice je /save
Pozici pak nalezneš ve svých Dokumentech ve složce GTA San Andreas User Files > savedpositions.txt

Diky ale ja nemyslím napr: že misiu začne pri nemocnici a skončí pri štadióne ale napr to že: misia sa začne pri Nemocnici LV a bude potreba dôjsť napr na dilersku farmu potom sisadnes do zadnej časti podobne ako novinár pockas 1/2minuty a máš splnené alebo prísť tam počkať pár sekúnd a vrátiť sa spet ku nemocnici podla toho kolko bude mat bodov
ViktoreK
V reálu taky jako zdravotník jedeš se sanitkou někam bůhvíkam, tam si sedneš, čteš si časopisy, vrátíš se k nemocnici a dostaneš ještě pochvalu za dobře odvedenou práci?
KENGURAK
Citácia
Scar Akai napsal:

V reálu taky jako zdravotník jedeš se sanitkou někam bůhvíkam, tam si sedneš, čteš si časopisy, vrátíš se k nemocnici a dostaneš ještě pochvalu za dobře odvedenou práci?

V reálu sa taxíkar portne sa zákazníkom?
ViktoreK
Citácia
KENGURAK napsal:

Citácia
Scar Akai napsal:

Já jsem taky proti tomu, už jsem vymejšlel jiný systém, ale nepostoval jsem ho z důvodu toho, že by ho ATomas zamítnul :D
KENGURAK
Citácia
Scar Akai napsal:

Citácia
KENGURAK napsal:

Citácia
Scar Akai napsal:

Já jsem taky proti tomu, už jsem vymejšlel jiný systém, ale nepostoval jsem ho z důvodu toho, že by ho ATomas zamítnul :D

Ja len chcem nech sa lekár aspoň ozivy. Však to zamestnanie žije vďaka lvl a aj to nikto nerobí radšej si kúpia preskok lvl ako robiť zdravotáka a s misiami aj keď sú to CP by sa mohli aj firmy a aj celé zamestnanie oživiť Smile :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%