Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Dárečky :)
LuKi_
Pche co bych chtěl? Nové AirMaxy 2013
img.tpx.cz/uploads/botkysp.jpg
nějaké oblečení a ponožky nesmí chybět, novou baterku na notes a nic víc nepotřebuji.. :/
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Awer
Sony Xperiu SP.
[img]http://im.tech2.in.com/gallery/2013/may/sony_xperia_sp_5_111746169525.jpg[/img]
Qvosty_
Ja ani neviem či dačo chcem :D
img.tpx.cz/uploads/asgasgas.gif

test
Patazz
http://queens.cz/wear/43619/2/nike-ai...essential/

Nate pane.
LeGacy
Teoreticky som už na Vianoce dostal Xbox 360S aj s originálnym GTA 5, ale mimo toho dostanem pravdepodobne ešte lyže a ostatné veci k tomu.
Greplik

Děkuju pane.
AspireK_
Sex s naší třídní (30) :D
Ale jinak bych chtěl nějakej notebook ale jsme průměrná rodina takže na to nemáme Sad
Luko
Čierne oblečenie čo najviac toho.
[color=#00ffcc]Aure[/color]
_Ego
jáj jak všichni chtějí to nejlepší:D:D
mami pls pls novej smartfoun plsplspls
jiricek371
tak ja by som chcel tento netebook [img]http://i39.tinypic.com/2ilzvyd.jpg[/img]
potom badmintonovou palku [img]http://i44.tinypic.com/30c83tg.jpg[/img]
asi tak vse
Janci
Ja by som si prial, aby sme boli na Vianoce doma všetci spolu a najkrajší darček pre mňa je aj tak keď sa všetci zídeme pri jednom stole a zavládne rodinná a pokojná atmosféra ktorá je v súčasnom rýchlom živote raritou. Tiež by som chcel aby nás neopúšťala láska, šťastie, humor a samozrejme zdravie. Určite sú nejaké hmotné veci, ktoré by mi spravili tiež radosť (pre bežný život mi naozaj absolútne nič nechýba) ale to čo som napísal vyššie sa kúpiť nedá a preto je to pre mňa to najdôležitejšie.
Greplik
Citácia
Janci napsal:

Ja by som si prial, aby sme boli na Vianoce doma všetci spolu a najkrajší darček pre mňa je aj tak keď sa všetci zídeme pri jednom stole a zavládne rodinná a pokojná atmosféra ktorá je v súčasnom rýchlom živote raritou. Tiež by som chcel aby nás neopúšťala láska, šťastie, humor a samozrejme zdravie. Určite sú nejaké hmotné veci, ktoré by mi spravili tiež radosť (pre bežný život mi naozaj absolútne nič nechýba) ale to čo som napísal vyššie sa kúpiť nedá a preto je to pre mňa to najdôležitejšie.

Krásně napsané, klobouk dolů. Samozdřejmě souhlasím Palec nahoru
imkovrabel
Keby išlo na SP kupovať $ v /premium tak by som si na vianoce kúpil 23MGjazyk
Mia_
Citácia
WendiS napsal:

Já bych si přál babu, která polyká. rofl

Zle

Ja si prajem minicoper.

(Dúfam že mi ho WendiS prinesie zabalený v kamióne)
img.tpx.cz/uploads/B8CD6ECB-9FCC-4F07-9342-55D4120C4048.png
Brutalus
Mikinu s logem superpařby za 3 000,- podepsanou ATomasem a CzSk.
LuKe
Ja nechcem nič len to čo písal Janci. Hlavne aby sme boli zdraví a boli celá rodina spolu.Smile
_Ego
Citácia
Janci napsal:

Palec nahoru
Rell
přesně tak nejlepší dárek k vánocům je aby se sešla celá rodina při jednom stole,vánoce nejsou jenom o darcích,ale o tom že se rodina sejde Smile,jinak jako já už dostal,novej ntb a to mi stačí jasné neaké ponožky vždy sa hodí :D
tomnet
Nějaký externí disk a pár dalších menších věcí.. Chtěl jsem xperiu, ale raději počkám na nový android, nebo až zlevní xperii Z
angel1
Citácia
Janci napsal:

Tleskám Ti. Souhlasím s Tvým názorem do posledního písmene.

Co bych chtěla já? Ani nevím, možná taktéž nějaké oblečení. Potřebuji nějakou zateplenou koženou bundu a batoh. A až bude na trhu PS4, tak ten chci! :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%