Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Zraz Bratislava final version
Skiper
Lukasko ja tiež nejdem pre ten istý dôvod.
SmUrF
Citace
Ludvik napsal:

Musím oznámiť, že sa nedostavím keďže som som príliš mladý na to aby som cestoval vlakom. Z mojej hlavy to nieje.

Tak si vymysli že ideš niekam (ku kamarátovi) a prídi
Ruda
Ne asi :-D Vy vůbec neumíte ochcávat rodiče. :-D Mě když někam nechtěli pouštět proto, že mi bylo 14-15 tak jsem řekl že budu spát u kámoše a jeli jsme se ožrat na chatu. :-DD
Teczka83
Já nic neslibuju, přece jen je to štreka a hlavně nevím, kdy letos budu končit v práci. Ale mělo by to právě být ten týden před srazem. Pokud bych opravdu vyrazil, tak sem ještě napíšu. Pokud ano, jel bych sám a sešel bych se až na místě. Spojení si ještě zjistím a případně dopíšu.
Tr1xmy
Neslubujem ale zdá sa že zdravotný stav sa mi zlepšuje,tak uvidím Smile
SmUrF
Citace
Ruda napsal:

Ne asi :-D Vy vůbec neumíte ochcávat rodiče. :-D Mě když někam nechtěli pouštět proto, že mi bylo 14-15 tak jsem řekl že budu spát u kámoše a jeli jsme se ožrat na chatu. :-DD

Presne tak to robím :D
LeGacy
No, takže chlapci a dievčatá, mám 2 varianty. Dosť sa to pokašlalo, to ma mrzí, ale predsa chcem, aby sa ten zraz konal.

Varianta 1: Buď bude ten zraz 7. alebo 8. decembra, čo je budúca sobota alebo nedela.

Varianta 2: Niekto to zase prevezme za mňa.

Dôvod je ten, že som sa dozvedel, že práve 14. a 15. sa idem lyžovať, takže ten termín zase bohužial nevyhovuje mne. Kludne by som išiel túto sobotu, čo vy na to?
sK
Mne by to vyhovovalo aj tento vikend, ale Teczkvovi a mnohym dalsim mozno nie.
BonG
Škoda že mi nevyhovuje ani jedna varianta veci sa majú tak že do vianoc ma čaká toho vela dva a pol týždňa budem v zahraničí pracovať a potom budem týždeň na chate takže nerátaj so mnou jedine tak individuálne po novom roku :D
SmUrF
Tak ser na to dáme to niekedy po sviatkoch Sad
Tr1xmy
Tak ako ? Smile
Luky_SVK
Včera som písal s Legom a pravdepodobne to bude po sviatkoch
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%