Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Paul Walker
Dianka
:D Teraz sa na náš zhora smeje. Smrť nie je koniec, ale začiatok. ;)
Razzer
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker.

Výborný herec a taktiež skvelý človek. Ludia ho milovali, on miloval ludí. Ako píše efko, život je skutočne príliš nespravodlivý. Môj velmi oblúbený herec, mal som ho rád za to, aký bol. Keď som sa to dozvedel, dúfal som, že to koluje internetom len ďalší vymyslený fake, bohužial opak je pravdou.

Človek pozná stovky ludí, no smútia za tebou milióny.
DangerRMV
Super herec, bez něj už Rychle a zběsile bude o ničem. Prostě super herec. Jeden z mých oblíbených zahraničním herců. Bude tu chybět Sad R.I.P To jsem nechtěl
Ajo82
Odpočívaj v pokoji. Mám takú smutnú náladu od vtedy čo som sa to dozvedel. Jeden z najlepších hercov Sad To jsem nechtěl Česť jeho pamiatke.
VTEC
taky jsem byl zagumovat na jeho památku..
zbytečná smrt dobrýho člověka.. achjo

Julian
Pláču R.I.P Paul Walker Pláču
NISSAN_350_Z
Citácia
f86 napsal:

taku hroznu smrt si nezasluzi nikto, byt zmasakrovany ostrymi hranami karbonu, plastu a kovu zo sportoveho auta. Ludia co nevedia ovladat vykonne auta si ich kupuju a zabijaju svojich praitelov a rodiny. Paul nieje jediny pripad ktory sa takto stal. Zverujeme svoje zivoty ludom ktori nimi takto pohrdaju.

Clovek co bavil svet a konal pre dobro ludi a zvierat v dobrocinnych akciach si nezasluzil takuto hroznu smrt. (videl som snimku jeho tvare po nehode) Jeho odchod ma zasiahol, ako herca som ho mal rad.

Urcite RIP. Zivot je nespravodlivy.

Súhlasim s efkom Smile ... Vtec Palec nahoru Česť jeho pamiatke To jsem nechtěl
mAGiic
Tragédie pro rodinu a blízké a rovněž tragédie pro filmový svět (zejména pro fandy série Fast & Furious).

Doporučju s ním rovněž film Zběsilý útěk.

R.I.P.
Koonig
Citácia
Nexfo napsal:

ride or die ! R.I.P Paul Walker (Brain O'conner)

jedna z nejlepších scének Smile Sad Viz. podpis
Bratek
Ještě stále tomu nemůžu uvěřit a doufám že to není pravda, stejně jako u 2paca .. Pláču

"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker

[img]http://media.tumblr.com/85eb2431419b379985581c1e53fb9fb4/tumblr_inline_mx3zals7lX1rrpptw.gif[/img]

------------------------------------------------------------------------------------------

Ride or Die, remember ?

------------------------------------------------------------------------------------------

Zdravím!

Hledám jeden obrázek, na kterém Paul Walker vchází za nebezkou bránu, je k nám otočen zády ale hlavou se na nás dívá a nad bránou jsou vyobrazeny hlavy 2paca, biggiho, big l a ještě někoho. Nemáte někdo tento obrázek uložený v počítači nebo nemáte na něj link ?
Upravil Bratek dňa 08.12.2013 15:24
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov