Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Návrat Voj. techniky
Mia_
Vy už vymyšlate take ***** že ma hlava boli, jednoducho nech sa vráti voj. technika ale s obmedzeným počtom ... a tak ako bolo od full lvl a 500h normálka.
img.tpx.cz/uploads/B8CD6ECB-9FCC-4F07-9342-55D4120C4048.png
KITT_SvK_
Určite NIE, je to Reálna Zem bežne vyjdete z domu na ulicu, a zostrelí vás vrtulník.
Polaco
Né že by to k reálné zemi nepatřilo ale zase bude bordel, zase bude stížností. Neberte ohled jen na sebe ale i na okolní hráče/administátory kteří budou opět trpět.
Undertaker
Citace
Paladino napsal:

Nebylo, a ani nikdy nebude,
návrh se mi vůbec nelíbí jak jsem psal již v mém prvním příspěvku povolit to na max 1-3hod v neomezeném pohybu. Ale budeš dělat bordel na warpu nebo kolem něj u spawnu u policie /ban na 150h.

to ste cely vy

ked nas fizly zatykaju s ESC a buguju to ta len KICK pre nich a tod vse

ale za spawnkill pri ich stanici by ste nas banovali Naštvaný

_†_ All Cops Are Bastards _†_
! ! ! ! ! 7.300 hodin na SP ! ! ! ! !

> > https://img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-U...Under3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-Under3.jpg

↓ ↓ Vizitka More ↓ ↓
> > https://img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg
RaSTa
Citace
KITT_SvK_ napsal:

Určite NIE, je to Reálna Zem bežne vyjdete z domu na ulicu, a zostrelí vás vrtulník.

Promiň, ale už hodně krát se mi stalo, že jsem v reálu vylezl z domu a nade mnou prolítlo několik vojenských stíhaček. Možná se budeš divit, ale už jsem v reálu dokonce viděl letět i vojenský vrtulník... to že tě nějaký dítě sestřelí je jeho demence a proto se tu vymýšlí nápady,jak jí předejít ... protože tu jsou i lidi, kteří využijí hydru např. ke stuntům ...
Loukas
Takže co bude?
ViNceNzoSvK
Najskor nic kedze je to v nezaraditelnych.
kodeks
Zamkne se to a odletí to hodně daleko.
Ondrah98
Já jsem vojenskou techinku na serveru nezažil, ale přijde mi, že pokud by to bylo rozumně regulováno, tak by se to dalo.

Můj návrh:
- 500h +
- Max level
- Nějáká porota na hodnocení (např jako u unbanů) - založili byste si topic na foru a nějácí porotci (admini) by zhodnotili jak se na serveru chováte (jestli jste měli nějáké bany atp. a hlavně za co) a podle toho by vám byl udělen speciální průkaz (neprodejný) nebo ne
- +poplatek tak 5,000,000 $ (před založením topicu bez možnosti vrácení v případě zamítnutí)
- možnost žádat jednou za 3 měsíce (jako u unbanů)

Budu rád za vaše názory.

Ondrah98
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
ViNceNzoSvK
Ondro daj to ako novy navrh ,kedze tam si to vsimne viac ludi a aj atomas.
Ondrah98
OK
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
wlcacek
Citace
Ondrah98 napsal:

Já jsem vojenskou techinku na serveru nezažil, ale přijde mi, že pokud by to bylo rozumně regulováno, tak by se to dalo.

Můj návrh:
- 500h +
- Max level
- Nějáká porota na hodnocení (např jako u unbanů) - založili byste si topic na foru a nějácí porotci (admini) by zhodnotili jak se na serveru chováte (jestli jste měli nějáké bany atp. a hlavně za co) a podle toho by vám byl udělen speciální průkaz (neprodejný) nebo ne
- +poplatek tak 5,000,000 $ (před založením topicu bez možnosti vrácení v případě zamítnutí)
- možnost žádat jednou za 3 měsíce (jako u unbanů)

Budu rád za vaše názory.

Ondrah98

Návrh ZDE

Zamykám
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů