Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Líbila se vám dnešní celodenní akce?
Ano. 17 Hlasů
63%
Ne. 3 Hlasů
11%
Nezúčastnil sem se. 7 Hlasů
26%
Počet hlasů: 27

Poděkování.
Joseph_CZ
Chtěl bych poděkovat ATomasovi a celému administračnímu týmu za pěkně vydařenej den a za krásné zpestření vánoc i v tom virtuálním světě. Tímto přeju všem krásné vánoce ,krásný svátky a štastnej novej rok. Doufám že v dalším roce se tu sejdeme všichni a zdrávy. Myslím že můžu poděkovat za všechny hráče. Topic můžete klidně zamknout já to vytvořil aby to bylo nějak vidět protože sem si snad ve hře všiml jediného hráče který byl normální a poděkoval za krásně vydařenou celodenní akci. (_Luki_) *Dobrá práce*
Upravil/a Joseph_CZ dne 23.12.2013 20:39
MaReK_
Tiež ďakujem a želám každému prijemne Vianoce Kytka pro tebe
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
Polaco
Děkujeme, také přeji Hezké svátky a bohatého ježucha.
ViktoreK
Myslím, že celé AT, které se dnes o všechno staralo, si zaslouží velkou pochvalu.
Všechny akce byly téměř bez problému (o dárcích nemluvím, tam se s lagy počítalo :D) a byly skvěle vedeny, skláním poklonu a všem přeji příjemně strávené Vánoce.
ViNceNzoSvK
Ties sa pripajam ,dakujem za skvelu atmosferu a hlavne za darceky ktore su uplne super a este stale neverim ze ich mam ,pecka. Díky Priemne sviatky.
Wanksta
Štastné a Veselé ;)
twistedTSD
Na akci jsem se nedostal a dárky mi server odmítl vydat:D, ale i z toho mála co jsem viděl, šlo poznat, že si Atomas dal práci s tím, aby byla Xmas párty zase o něco zajímavější a propracovanější než dříve. *Dobrá práce*

Jinak pohodové svátky, úspěšný nový rok a miliardy virtuálních chechtáků přeji všem.Správně
Yamatino108
Pripájam sa tiež ku podakovaniu celému administračnému tímu odviedli ste naozaj dobrú prácu.Pracovali ste ako včeličky aby sme sa my-hráči cítili dobre a zabavili sa THANK YOU!
_PaVeL
Taky jsem chtěl napsat tento topic.
Ano koukal sem nato taky...150 z 300hráčů, nadávájí proč smazali dárky. Dalších 50hráčů spamuje Atomasovi naprosté kraviny na které neměl šanci odpovídat. (To by praskla klávesnice). Dalších 50 hráčů jenom nadává jaký sou lagy. Dalších 25 je v afku. A konečně jsme se dostali na konečnou 25. to byli hráči, kteří popřáli celému server veselé vánoce a užívali si virtuální X-mas den. Těmto hráčům, bych chtěl také poděkovat, protože bez nich by mně ulítli nervíky. Takhle jsem se aspoň nechtěl schazovat před těma "inteligentníma". ( myslím nervíky z těch nadávek na AT a lagy). I těch 25hráčů mně tam drží.
A jinak samozřejmě chci poděkovat admin teamu, který odvedl a pořád odvádí neskutečnou práci a je, třeba si uvědomit, že oni to dělají pro server. Nic z toho nemají chce si jich trošku vážit. ( Ano je pravda, že nevycházím s každým administrátorem, ale i tak si ho vážím a stále respektuji)

Joseph_cz hezké.
TheRaP
Taktiez sa pripajam bolo to velmi pekne az na tie lagy :D
Hrajem tu sice 2roky ale toto bolo moje prve Xmas kedze som na minulorocnom nebol... Smile Smile velmi pekné
dpq7WImm8w
Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche