Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Blokovanie na admin závode
Spooky
Tento screen nieje hodný trestu. Nič na ňom nevidieť z jedného screenu. Zbytočny topic *!*
Masina
:D On ta skor varuje pred Rpg čo strielal v Bayside :D
MatthewSVK
Jasné, ale od bayside som prešiel 3 minúty závodu, trošku neskoro by ma varoval, nemyslíš ? fůů
Morrison321
Včera som mal rovnaký problém na závode, celý čas 1. a zrazu hráč Majo44 (tak nejak sa volal) išiel po mne jak keby som mu zjedo večeru, neustále ma blokoval až kým ma nezhodil dole, samozrejme že nemal ani /racejoin a nebola to náhoda lebo závod bol na ostrovoch.
2. kolo to isté zas 1. a zas tam blokoval všetky cesty a snažil sa ma vytlačiť.
Potom som si všimol, že stále blokuje len mňa, z toho vyplíva že bol s niekym dohodnutý na TS zrejme, teda nie zrejme ale určite -> je to lamerstvo najvyššieho stupňa, hráči sa chcú na akciách hlavne zabaviť a keď je nejaký trtko dohodnutý z ďalším trtkom ktorý je v závode, že mu bude čistiť cestu a potom mu zaplatí 1/2 výhry, tak tu už končí sranda. Už si každý závod točím a potom to zverejním a poprípade zistím kto s kým spolupracuje, pretože som si prijam istý, že takéto prípady sa budú vyskytovať častejšie a častejšie.
Podotýkam, že je rozdiel keď je niekto pripojený v závode a nechce pred seba pustiť hráča (to je súťaživosť aj keď to tiež nemám rád, ale to znesiem) a medzi situáciou ktorú som popísal vyššie, tam ide o tzv. honbu za virtuálnymi peniazmi a takýto hráči ničia závody druhým a potom si tu ešte drzo založia žiadosť o admin práva. Zachvílu sa aj z admin závodov stanú GR, kde vyhrá ten, čo bude mať v závode najviac spojencov ktorí mu budú čistiť cestu, aby vyhral...
dpq7WImm8w
Bohužel, ale tenhle screen není dostatečný k potrestání.
mastr
Citácia
Morrison321 napsal:

Včera som mal rovnaký problém na závode, celý čas 1. a zrazu hráč Majo44 (tak nejak sa volal) išiel po mne jak keby som mu zjedo večeru, neustále ma blokoval až kým ma nezhodil dole, samozrejme že nemal ani /racejoin a nebola to náhoda lebo závod bol na ostrovoch.
Potom som si všimol, že stále blokuje len mňa, z toho vyplíva že bol s niekym dohodnutý na TS zrejme, teda nie zrejme ale určite -> je to lamerstvo najvyššieho stupňa, hráči sa chcú na akciách hlavne zabaviť a keď je nejaký trtko dohodnutý z ďalším trtkom ktorý je v závode, že mu bude čistiť cestu a potom mu zaplatí 1/2 výhry, tak tu už končí sranda. Už si každý závod točím a potom to zverejním a poprípade zistím kto s kým spolupracuje, pretože som si prijam istý, že takéto prípady sa budú vyskytovať častejšie a častejšie.
Podotýkam, že je rozdiel keď je niekto pripojený v závode a nechce pred seba pustiť hráča (to je súťaživosť aj keď to tiež nemám rád, ale to znesiem) a medzi situáciou ktorú som popísal vyššie, tam ide o tzv. honbu za virtuálnymi peniazmi a takýto hráči ničia závody druhým a potom si tu ešte drzo založia žiadosť o admin práva. Zachvílu sa aj z admin závodov stanú GR, kde vyhrá ten, čo bude mať v závode najviac spojencov ktorí mu budú čistiť cestu, aby vyhral...

to sem vyhral ja ten zavod a me neblokoval :D
Undertaker
Citácia
MaTusSs19 napsal:

Tak, týmto by som chcel nahlásiť hráča (viď screen), ktorého som niekolkokrát zbadal na závode ako ma špehuje, až nakoniec v SF ma nabral tak že som horel, v chate je napisáne ako ma Marek.sk varuje.

img.tpx.cz/uploads/fajn.jpg

matus ja suhlasim .. me sa to tiez stalo pri hentom zobrakovi

ked da ELDA race po SA ta henten tam vzdy blokuje spina hnusna

taky klistir by som dal SKtpErovi .. ach boze

_†_ All Cops Are Bastards _†_
! ! ! ! ! 7.300 hodin na SP ! ! ! ! !

> > https://img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-U...Under3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-Under3.jpg

↓ ↓ Vizitka More ↓ ↓
> > https://img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg
Morrison321
Citácia
mastr napsal:

Citácia
Morrison321 napsal:

to sem vyhral ja ten zavod a me neblokoval :D

No veď ja viem, išiel po mne jak keby som mu nejak ublížil pritom ho ani nepoznám 1. kolo si vďaka nemu vyhral.
2. kolo som bol zas prvý a zas ma tam blokoval, zas som kôli nemu prehral.
3. kolo som sa vybúral 3 CP pred cielom, to si zas vyhral ty :D
Keď to nejde tak to nejde.

Nechápem takýchto hráčov asi majú nejaké mentálne problémy, podla mňa je to absolútne detinské správanie.
MaReK_
Chevro tam mal SKpter a Coolmaster aby mu blokovali hráčov... trošku skill no. A sú ešte z jedného gangu všetci Smile RPG som strielal preto lebo ma to štvalo
Delux
Morisson ten majo ma blokoval tiez, ked som bol prvy po 2 kolach som tam uz ani nesiel nebudem sa tam zbytocne nervovat.
RaDeoN_
mám podobné skúsenosti a aj so známejším hráčom ShadowCze, chlapík bol prvý ale dáky okoloidúci ho sundal dole týpek to nervovo nezvládol keďže je zvyknutý vyhrávať a postavil 2x dumper na začiatok ostrovov že sa nedalo prejsť, každý pokus = výbuch auta... úplná úbohosť nechápem takých ludí
Ruda
Hoši, když tohle vidíte, tak je nejlepší buďto natočit video, nebo např. mě napsat ať je spectnu. Zabere vám to pár sekund(ano v závodě je to problém) a já jelikož tyhle týpky nesnáším tak se o něj postarám.
yaroush
Narušení akce = ban 50-150 hodin.

Stáhněte si bandicam..naštelujte. natočte a vybanujeme je!
MatthewSVK
Tak asi fakt si budem musieť zabezpečiť nejaký natáčací program *11*
Undertaker
fraps nebo ten bandicam matusko Smile
_†_ All Cops Are Bastards _†_
! ! ! ! ! 7.300 hodin na SP ! ! ! ! !

> > https://img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-U...Under3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-Under3.jpg

↓ ↓ Vizitka More ↓ ↓
> > https://img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg
MatthewSVK