Informace o serveru
Číst diskuzi
Myslíte si že je pravidel nadprůměrně?
Ano. 7 Hlasů
Ne. 3 Hlasů
Pravidla porušuji, je mi to jedno. 2 Hlasů
Počet hlasů: 12
Omezení pravidel
|
|
Tress |
Přidané 13.02.2014 21:37
|
![]() ![]() Příspěvků: 2751
Založený: 22.11.11
|
gangy jsou mi uradeny tak koment jen k par vecem. 1. je pravda ze by si to meli zkontrolovat a ne jen slepe prihazovat (pak je jejich chyba ze se nepodivali i kdyz ta moznost je). na druhou stranu cas od casu kontroluju drazby a inzeraty jestli to sedi, v pripade ze ne - je ban na miste 2. ![]() 3. ![]() ![]() |
|
|
Ondrah98 |
Přidané 13.02.2014 21:38
|
![]() ![]() Příspěvků: 7501
Založený: 28.10.13
|
Citace - Pokud hráč do inzerátu nebo Vám do /pm napíše VYSLOVENĚ, že máte přihodit na dražbu dejme tomu /prihodit 0 700000 s tím, že vám řekne, že tam je vozidlo, ofoťte /drazby a pokud hráč vozidlo neprodává, nahlašte nám ho do podvodů jako pokus o podvod, děkujeme ! Zkušení hráči si to kontrolují, jde tu o nováčky, mají prvních pár mega chtějí koupit dům/auto a podvodem o vše přijdou a hra je přestane bavit... Citace [ ! ] Pokud vám hráč vyloženě napíše "/zavod xxx", /dm xxx o xxx mega nechám tě vyhrát" ale nenechá Vás bude dle pravidel potrestán. Vy ovšem nemáte nárok na návrat $$. Tohle je vážně asi blbost... Citace [!]Je pravidlem při vyžádání zaslat správci gang systému pozvánku do gangu, kdy bude po dobu neurčitú provádět kontroly členů a funkčnost systému samotného. Upravit do tvaru: Správce gangů se může přidat do vašeho gangu a kontrolovat jeho funkčnost. Citace [!]Je zakázáno při probíhajícím boji o území provádět car kill. Od 0.3z to opravdu ztrácí smysl Citace [!]Pokud Vám gang bude zrušen,ať už serverem nebo správcem gangů, můžete vlastní gang znovu založit po 24hodinách od zrušení gangu předešlého.Pokud pravidlo porušíte Váš gang bude zrušen znovu. Raději bez komentáře Citace [!]Pokud se prokáže, že ve Vašem gangu máte obchazeče banu s tím, že vy jste věděli o tom, že je to obchazeč, Vašemu gangu bude odebráno 3,500RS Ban by byl rozumný, proč má pykat celý gang za jednoho obcházeče, když to většina neví? Citace Pokud je šéf zabanován TIMEBANEM Když v reálu chytí šéfa gangu, také to gang připraví o nějáký respekt. (napsáno hodně jednoduše snad chápeš) Doufám, že jsem aspoň trošku rozumně přispěl, pokud ne, tak se omlouvám. |
|
|
Undertaker |
Přidané 14.02.2014 01:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 1513
Založený: 16.01.13
|
nieco by som ti na to napisal ale to mi ma neminul pban na webu mam rovnaky nazor na niektore pravidla ktore ani me zmysel nedavaju je to len ich blbost ze su hraci dovercivi a naletia podvodnikom |
|
|
Luko |
Přidané 14.02.2014 06:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 1183
Založený: 05.12.12
|
To posledné pravidlo zákaz voj. techniky a hráč z iného gangu môže prevádzať spawnkill ? (viem, že od 0.3z sa to zruší, ale ako to teda bolo voj. tech. nemôže, ale carkill môže ?. lebo carkill sa trestá odobratím RS člena gangu ktorý ho prevádzal na území. ) Už mi bolo odpovedané. Upravil/a Luko dne 14.02.2014 15:13 |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí