Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Need Grafik help
RockeR
Čágo béllo, potřeboval bych poradit ohledně grafiky (avatary, atd.). Pozadí, nějaký tipy, či rady jak udělat dobré pozadí na obrázek. Smile Předem díky pokud se někdo ozve.
Patazz
Většinou je to improvizace, ale hraj si hodně s barvičkama, stylem layeru, patternama atd:-)
RockeR
Takže když si to přeberu po mým tak tam mám dělat "random" fleky v tématickejch barvičkách ? :D
Patazz
Nevim, udělej to podle svýho, každej na to má svoje metody.
RockeR
Ok, díky Smile
AnSpy
Jak píše patrik, je těžký ti poradit v tom co chceš. Každý si najde svůj styl, kterej mu nejvíc vyhovuje a zároveň dobře vypadá. Někomu sedí hodně textury brushe a pod, někomu stačí vyhrát se stylem a filtry. Musíš si najít to co ti půjde a co tě bude bavit. Ale ze začátku se naučit nějak dobře ořezávat ať nedopadneš jako jeden nejmenovaný Wellar :D někteří ví co myslím a pak si postahovat nějaké ty věcy, brushe, fonty, filtry a patterny. Někdy ti pomůžou i tuty na ytbe, je to fakt jen o tom hledat zkoušet a k něčemu se dopracovat Smile
Patazz
A hlavně zkoušet všechno co tě napadne v hlavě, nějak se dopracovat k tomu aby to vypadalo nějak podobně jak sis představoval.
RockeR
Fonty stahuju pořád, ale ty brushe, filtry a patterny. Prosím vysvětlit, přece jenom je to pro mě neznámé prostředí :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasů
19%
Skyrace
16 Hlasů
26%
Deathmatche
4 Hlasů
6%