Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

pompo_CZ
Ahoj lidi zkusil jsem si udelat jen tak avatar a libi mi proto vam davam nabidku ze bych vam mohl udelat avatara ;))

PODMINKY:
1. Nick:
2. Obrázek:
3. Barva:

Necekejte ze tp bode hned dam si na tom zalezet :D

Zkouska je dole ;))
pompo_CZ
Citace
Big Smoke napsal:

Ahoj lidi zkusil jsem si udelat jen tak avatar a libi mi proto vam davam nabidku ze bych vam mohl udelat avatara ;))

PODMINKY:
1. Nick:
2. Obrázek:
3. Barva:

Necekejte ze to bude hned dam si na tom zalezet :D

Zkouska je dole ;))
Matyas17
Tvorba oničom Smile Každy raz dakdo začina máš sa čo doučiť;)
pompo_CZ
Ok diky vazim si toho ze jsi uprimny ;))
pompo_CZ
Muzete pls Lock!
SmouKy_
Bože proč to hned zamykáš ?
Když něco rozjedu tak to aspoň dokončím nebo udělám aspoň jeden výtvor no co no.
Wanty
Podpis a Avatar je celkem rozdíl, a já bych to tipoval na " Podpis " to čemu ty říkáš avatar. Jinak tvorba o ničem, akorát změníš Jas a dáš neupravenej text, to dokažu i v malování.
zorys
Hele, snažíš se, takže to nevzdávej a přiuč se trochu víc. Smile)

//EDIT : Taky jsem si myslel, že **** jako já se nic nenaučí a ve Photoshopu docela něco umím. Smile)
pompo_CZ
zorokus2 diky moc vazim si toho ze me povzbuzujes a ne jako zbytek -_-
zorys
Víš, taky mně ze začátku říkali áá zorokus, lama pfe, umím ve photoshopu víc, noa? Hlavní je snaha a to se cení. Smile) Pokračuj a uč se, kdybys potřeboval něco poradit napiš mi do SZ, mohl bych ti dát Skype. Smile)
pompo_CZ
ok diky moc :D dyztak pak napisu :D ;))
AnSpy
Zorokus, ty neudelas o moc lepsi ava nez on, jediný rozdíl mezi vámi je, ze on mění jas a ty nekdy i trosku barvy. V dnešní době existuje věc zvaná internet a na internetu stránka zvaná YouTube a na ni videa jmenem tutorial, které te naučí jak správně s čím pracovat, doporučil bych ti, aby ses na ne první podíval, zkoušel sám pro sebe, dat si nějaký cil co chces udělat a dokud ho neudelas tak se ho nevzdat, jinak je to k ničemu, najdi si styl co ti sedi, stahni si fonty, stahni si patterny stahni si brushe a věnuj tomu cas. Nikdo tady neni takový grafik aby se uz nemusel nic ucit, ale na avatarech v dnešní době se to nenaucis, šlo se to naučit v době kdy dělal avatary RSpire, kdyz jsem začínal ja, nebo Patazz a lego, kdyz to jeste mělo nějakou originalitu at uz v tom co jsme tvořili nebo v tom co si lidi prali. Ted je 90% avataru o tom ze změním jas a kontrast nekdy si pohraju s hue saturation, hodím tam text a rámeček, nekdy možná textury. Naucis se dokonale psat test a tvořit rámeček ale tim to konci a k čemu to? K nicemu, ale to uz moc zabiham. Takže čisté a jednoduše ma rada zní, uc se hrej si a dělej v tom Photoshopu naprosté blbosti, ale i tim se ucis, ale nejdůležitější je aby te to bavilo.

Sorry za chyby, iPhone furt opravuje :D
Fellaz
Přesně tak, uč se! Smile
Chápu proč sis to založil, prostě se chceš učit, dělat co tě baví..
Ale tady je konkurence velká, tak asi nebudu zrovna největší zájem. Smile
Držím ti palce;)
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasů
19%
Skyrace
16 Hlasů
26%
Deathmatche