Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Riadok Utraceno za taxi
DancoKe
Ahoj mám missiu utratiť za taxi 5k len že mne to nejako buglo v tom riadku mám že utraceno za taxi -214mega https://img.tpx.cz/uploads/MissiaBug.png Chcel by som poprosiť aby ste mi reštartovali ten riadok "utraceno za taxi" Dakujem vám (Versace)
Reggi
Citácia
Co se týče navrácení /info , tak to s Vámi řeší Hlavní Administrátoři wlcacek a Pixel a řeší se to v SZ.
DancoKe
Už som stým písal Pixelovi a on na to že to mám dať to strát dal som to a oni mi napísali že k tomu nemajú prístup že mam napísať hl adminovi nech mi to resetne tak som napísal adminovi Wlcacek on mi napísal na to že to mam dať do sekce chyby na serveru tak dám to sem a zasa mi napíšete na to že to mam napísať adminovi omg ??Na hlavu
Reggi
Citácia
DancoKe napsal:

Už som stým písal Pixelovi a on na to že to mám dať to strát dal som to a oni mi napísali že k tomu nemajú prístup že mam napísať hl adminovi nech mi to resetne tak som napísal adminovi Wlcacek on mi napísal na to že to mam dať do sekce chyby na serveru tak dám to sem a zasa mi napíšete na to že to mam napísať adminovi omg ??Na hlavu

:DNemůžu tak to se ti pak nedivim ze si z toho vedle.. :D

Podle meccc Do chyb si mel napsat problem ktery se ti stal + screen atd

Ale o navraceni infa musis resit vse s hlavnim
DancoKe
Som rád že som ta pobavil ale toto je už bez srandy omg iba si to tu každý prehadzuje Sad tak ja zasa napíšem tomu adminovi .
Reggi
Citácia
DancoKe napsal:

Som rád že som ta pobavil ale toto je už bez srandy omg iba si to tu každý prehadzuje Sad tak ja zasa napíšem tomu adminovi .

Nejdrive se musi vyresit pricina problemu a pak teprve ti hlavni vynuluje hodnotu....

Vis jak, treba si prisel jak bogovat prachy skrze taxikare nebo to muze byt jen chyba a u zamestnani taxikar se hodnota odecita pri vydelku... Coz by museli potvrdit i ostatni...

Nejak se tam ta hodnota vzit musela... pokud vis jak se to mohlo stat tak to pripis... Urychlis reseni problemu
yaroush
Já jsem správce ztrát a nemám právo editovat účty. Na to má právo pouze hlavní admin.
Luko
Nechceš si tam tam nechať aspoň je tvoje info niečím zaujímavým pamätám si aj tak, že niektorý hráči mali bugom 100k killov a nenahlásili to :D Podla mňa to nehaj tak.
Krowky
Lukasko asi nechapes jeho problem ked mu pises ze to ma nechat tak... ma level ze ma utratit 5 000 za taxi ale podla infa ma -214 mega utratene (slovom MINUS) a teraz kde je pruser.
Ak by to nechal tak a chcel splnit level, ta by musel na taxikara minut 214 005 000 dolárov :D
DancoKe
Mám to tak odkedy som začal hrať len tedy som to moc neriešil ale teraz keď stým mam missiu som to začal riešiť
Luko
Citácia
-KrowkySVK- napsal:

Lukasko asi nechapes jeho problem ked mu pises ze to ma nechat tak... ma level ze ma utratit 5 000 za taxi ale podla infa ma -214 mega utratene (slovom MINUS) a teraz kde je pruser.
Ak by to nechal tak a chcel splnit level, ta by musel na taxikara minut 214 005 000 dolárov :D

Aha ďakujem to na nenapadlo.

Tak skús využiť možnosť /preskocitlevel ak by sa ti to neopravilo kúpiš jeden za 400k, ale to pri najhoršej možnosti.
DancoKe
Hm keby mi niekto odpisal tak by som bol aj velmi rad ale nejako su nic neriesi....
CoolMasterTv
Napís ATomasovi na skype :D nekašli sa to tu s tím , odpoved na to budeš čakať ale zatial nato nik nezomrel naštastie ;)
DancoKe
Riesim to uz cca.mesiac uz ma to vobec nebavi
Ruda
1x přeskočení levelu a problem solved. Když tě to tak nebaví tak si to měl řešit takto a nechat adminy ať si to vyřeší a ne na to zbytečně čekat.
DancoKe
Smile hm a keď bude zvona missia s taxi tak mi dáš ty 450K? Momentálne nemám tolko času aby som mohol nejako extra zarábať som rád keď si udržím max 100k a nie ešte 450k
asthenic
Odkáž wlka na túto tému, čo Ti povie.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche