Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Aktuální situace - design ( vyjádření )
wlcacek
Citace
Eddo napsal:

Wlcacek, toto je Tvoj postoj k tomuto topicu, že "No a?" a keď sa Ťa človek opýta, že aké "No a" tak mu vypluješ zmyslovo to isté? Toto sa sem nehodí. Buď máš názor alebo nemáš. Nabudúce hoď koment skôr, že to je piate cez deviate, to Ti brať nikto nebude ako to čo si tu predviedol teraz. Sú tu horšie topiky. Autor čaká na vyjadrenie hlavného administárora, ktorý vytvoril podobný topik a Ty tu ideš točiť o zamknutí? Tiež nemiestne.

Takže sa hoďte do kludu a počká sa na Pixela.

Ach.

S pozdravom Eduard.

Ať si to směřuje sem a nedělá průvan.
Je to čistě Pixelova, LeGacyho a Pataze problém. Ostatní o tom vědí absolutní kulový, včetně Tebe.

//Vyjádření: máš ho v tom topicku vedle, u mě jsi skončil Ty, protože to co jsi napsal je jedna velká lež.
Sám jsi se mě ptal, kdy bude design, žebral jsi, abych Ti ho nastavil, ale vždycky jsem Ti tvrdil to, co jsem tvrdil ostatním - ať si počkáš. Nikomu jsem datum, kdy design bude neřekl, nebo něco podobného a Ty tu ze mě budeš dělat alkoholika, že jsem byl ožralej když jsem ti to psal.
Toť vše, na steamu i skype jsem si Tě zablokoval a nemám už zájem jakkoliv s tebou komunikovat a věc s designem je taktéž uzavřená.
Pokud máš tedy důkaz k tomu, že jsem Ti to napsal, pošli mi je do SZ a já to tady odemknu. Já mám výtažek z naší konverzace na steamu, kde jsi mi to napsal, že jsi to napsal Legovi ty a napsal jsi mi i, co přesně jsi mu napsal.
Jediné, co jsem Ti ohledně designu řekl je to, že DESIGN NEBUDE OD DARKA, ALE OD LEGACYHO. TO JE VŠE.
A tím to tu končí, sbohem.
Upravil/a HeWhoMustNotBeNamed dne 12.03.2014 19:20
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche