Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Fugiho neočekávaná cesta: Tam a zase zpátky
Johnnek
Fugiho Neočekávané cesta: Tam a zase zpátky

img.tpx.cz/uploads/hobejt.jpg

Příběh začíná 11. března dopoledne na známém GTA serveru Superpařba. Byl krásný, poklidný den a admin Fugi. se rozhodl udělat Auto smrti. Ze začátku v prvním kole to vypadalo nadějně, ale nakonec všichni zemřeli a výhru nikdo nedostal. Druhé kolo bylo ale o hodně pestřejší, všichni jsme se několikrát vykoupali. Potom se admin Fugi. rozhodl udělat z akce zájezd na Chilliand/auto smrti. Bylo asi hodně horko, řidič nezvládnul řízení a z chilliandu skočil přímo do řeky. Tam jsme se koupali.
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/Vodi%C4%8Dka.jpg

Po 5 minutách jsme se z táhle sakra-blbé situace dostali. Nasedli jsme už po 5. znovu na auto a jeli jsme dál! Projeli jsme kolem Angel Pinu, byl na něho opravdu krásnej výhled. A jeli dál, potom asi po 5. minutách co jsme dojeli do LS jsem spadl, a jsem rád, že nevím jak to dopadlo, protože odhaduji že skončili ve vodě.

Tohle ale není konec příběhu! Asi po patnácti minutách to přišlo! Fugi. jako hlavní hrdina této doufám že budoucí ságy se rozhodl pro další akci, LETADLO SMRTI, už jen podle názvu je jasné že tady nám půjde opravdu o krk. Ze začátku díky super schodům se nikdo nemohl dostat na letadlo a trvalo to jenom pár minut. Potom ale Fugimu došlo že máme trocha větší letadlo a zakotvil ho na boku letiště. Nasranej jsem se odpojil ze serveru.
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/Kotvi%C4%8Dt%C4%9B.jpg

Pokračování příště.
Upravil/a Johnnek dne 12.03.2014 06:53
Majky_
:D :D :D :D :D :D

To nemá chybu :D :D :D :D
Fugi.
Tak zkus řidit AT-400 :D A kdyby něco neodešel jsem že bych byl nasranej ale že už jsem musel jít něco dělat.
Johnnek
Citace
Fugi. napsal:

Tak zkus řidit AT-400 :D A kdyby něco neodešel jsem že bych byl nasranej ale že už jsem musel jít něco dělat.

Ber to jen jako legrácku a odešel jsem já né ty :D.
Johnnek
Citace
Tumik napsal:

Máš to hodně dobře sepsaný Palec nahoru Jinak akcička byla sranda takhle po ránu :D

Díky. Pěkně sem se po ránu aspon zasmál:D.
Fugi.
Jo takhle,špatně jsem to přečetl :D
TuniXuS_
LoooL! Nemůžu
Tak z tohohle nemůžu :D Fakt luxusní škoda, že jsem tam také nebyl Smile
A být tebou dal bych to do Článku tam to více vynikne :D:D:D
nestvura
:D :D :D ale auto smrti jsem vyhral ale podle fugi vsichny umřeli :D :D
dpq7WImm8w
Sláva, konečně někdo sepsal něco, čemu se dá i zasmát a není to jen další žvást o psím lejnu. Palec nahoru
Johnnek
Citace
Detroit napsal:

Sláva, konečně někdo sepsal něco, čemu se dá i zasmát a není to jen další žvást o psím lejnu. Palec nahoru

Díky, smál jsem se tomu, když jsem to psal:D.
SupeR_
Pěkný :D Hoď to do článků ;)
nestvura
Prázdniny nemáme jenom já chodím na 11:30 do práce a Jochnnek je nemocnej :D
AK47
Citace
Detroit napsal:

Není to spíše spam/nahrabávání příspěvků?
Ondrah98
Citace
SupeR_ napsal:

Pokud vím dal to nejdříve sem a na radu (viz výše) to napsal jako článek ;)
Johnnek
Citace
Ondrah98 napsal:

Citace
SupeR_ napsal:

Pokud vím dal to nejdříve sem a na radu (viz výše) to napsal jako článek ;)

Přesně tak, prvně jsem to napsal sem, protože mě to přišlo jako vhodné místo pro první takový příběh a pak jsem na doporučení více lidí, přidal povídku do článků. O příspěvky mi opravdu nešlo.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%