Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

vymazať
Fellaz
Dobrý jezdec, typoval jsem víc let..
Vizitka v pohodě. :D
ScreenNemůžuNemůžu
Klaun
dík dík :D njn som ešte decko ale tak myslím si že keby ma uvidíte 14 mi netypnete už len podla tej výšky ^ :D
Sh1TeRkO
Klaun, stará firma. Ty tu ešte oxiduješ? No fajn.

Čo Ti pomôže výška?
Frenk98
Myslím že by to chtělo tuhle vizitku aktualizovat :D Jinak tě moc neznám takhle :D
Klaun
@Eddo - oxidujem .. :D no skús nad tou výškou porozmýšlať nech ide o hocičo vždy to je výhoda :D

@Frenk - neviem čo je tam také staré, možno ten závod buffalo ale to tam musí ostať :D
tuhy10
eXe_klaun, jsem rád, že jsme kámoši Smile Suprovej racer + hráč i člověk, doufám že se ti bude dařit všude, ve realném nebo virtualnim svete, v badmintonu :D
Ruda
Jojo si v pohodě chaloš a super skill. :-D
Drž se tu a nenech se zapermovat.
Ruda
Jojo si v pohodě chaloš a super skill. :-D
Drž se tu a nenech se zapermovat.
Patazz
Vždycky když vidim tvůj nick vzpomenu si na mýho starýho nejlepšího kámoše co se jmenoval Klaun. Takže jsem rád že hraješ ale né z toho že to hraješ ty ale že si vzpomenu na toho pravýho klauna.

Tot vše, ráď tě nemám.
Klaun
Citace
Patazz napsal:

Vždycky když vidim tvůj nick vzpomenu si na mýho starýho nejlepšího kámoše co se jmenoval Klaun. Takže jsem rád že hraješ ale né z toho že to hraješ ty ale že si vzpomenu na toho pravýho klauna.

Tot vše, ráď tě nemám.

Ty si ale smiešny, pod nickom css si bol v pohode ale zistil som že si namyslené ču***, čo si myslí o sebe bohviečo ale mam pele ti tu všetko pisat

Tiez ta nenavidim. Smile
tot vse. btw
Sh1TeRkO
Tak to není Klaun. Však sa mi to zdalo podla nicku, že asi nie a tu je to vidno - css. I tak, problém som nemal.
Klaun
neviem akého klauna myslíte každopádne mi je to jedno
Patazz
Nemůžu napsat upřímnou věc? Kamo ty si jeblej, jsem namyšlenej, je mi to jedno co si o mě kdo myslí, já napsal to co si myslim o tobě. Takže nedělej chytráka ty nicko.
Zoldicek
Pěkná vizitka Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasů
21%
Skyrace
12 Hlasů
23%
Deathmatche