Informace o serveru
Číst diskuzi
Čistý Underground
|
|
Ruda |
Přidané 06.04.2014 22:52
|
![]() ![]() Příspěvků: 2692
Založený: 15.03.13
|
Tak abyste věděli kde bydlím: http://domaci.eurozpravy.cz/zivot/908...s-exchange Doporučuju přečíst celej článek a uvědomit si, že zastupitelstvo při demonstracích slibovalo, že se to začne radikálně řešit. No jak vidíte tak to nevydalo. Jinak ten obrázek není z Afrického slumu, abyste se nepletli. ![]() Komentujte, debatujte. Docela by mě zajímal váš názor na to co se tu děje(někdo kdo se v tom vyzná a ví o co jde). |
|
|
Spam_ |
Přidané 06.04.2014 22:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 694
Založený: 21.03.12
|
Buď rád,že nemáš luník jak my v KE. ![]() ![]() |
|
|
Joseph_CZ |
Přidané 06.04.2014 22:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 585
Založený: 11.03.12
|
Přečtu si to později.. S těmito problémy se stýkam deno denně ač se to nemusí zdát. Bydlím v ústí a „Romů„ je tu taky víc než dost už sem na ně alergickej ale když se už bílý lidi musej bát „romů„ tak už asi něco špatně je. Nesnáším je a klidně tady s čistým svědomím napíšu že je nesnáším. Co dodat pokud s tim nebude nic vláda dělat až na vyjímku jako je Tomík Okamura kterej se nebojí říct svůj názor a pravdu tak budeme muset vzít věc do našich rukouch. Pamatuj si: Jednou přijde den, kdy je odsud poženem. // Jinak bydlím přímo v čistém středu , z jedný strany mě obklopuje http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/s...ulice.html a z druhy strany http://ceskatelevize.cz/ct24/regiony/...m-ghettem/ Upravil/a Joseph_CZ dne 06.04.2014 23:02 |
|
|
Panzer |
Přidané 06.04.2014 23:00
|
![]() ![]() Příspěvků: 1926
Založený: 27.02.12
|
Kdyby ten váš starosta nestál za vyliž **** a vzal by prachy na vyplacení majitelů ubytoven a odkoupení mohl by je potom zbourat a cikáni by táhli jinam, buď by se rozmístili po okolí a nebylo by jich tolik na jednom místě nebo by šli úplně jinam jako celek z ghett a ubytoven. Lunik má svojí výhodu spame, na luniku jsou jenom cigoši a co já vim tak neotravujou okolí toho pajzlu.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
Joseph_CZ |
Přidané 06.04.2014 23:11
|
![]() ![]() Příspěvků: 585
Založený: 11.03.12
|
Funnky ale tady nikdo lidi neutlačuje. Můžou si za to sami ,kdyby chodili do práce , chovali se normálně a žili by jako lidi tak si jich nikdo nevšimne a tu jejich černou pleť přehlídne. 95 % těhlech lidí i když se tak nazvat nedají nepracuje, žije na dávkách a dělá bordel. Proto lidi řikají že všichni sou špatný ale můžou si přitom sami kdyby se chovali jak mají aspon tři čtvrtě z nich tak nikoho nezajímají. Neřikám že bílý sou andílci... Na tomto problému má podíl i stát protože jim vyplací dávky kdyby jim je nevyplácel třeba by začli pracovat ale to ještě nikdy nezkoušel.. A nebo by začli rabovat ale to už by se řešilo jinak byli by pozavíraný ve věznicích a neotravovali by normální lidi. //aha funnky to smazal ,no to je jedno nechám to tu. |
|
|
Panzer |
Přidané 06.04.2014 23:12
|
|
Pracovat by nešli protože ani bílej nemůže makačenko, nevýhoda je ta že nedostane nic ![]() No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
asthenic |
Přidané 06.04.2014 23:16
|
![]() ![]() Příspěvků: 1518
Založený: 29.06.12
|
Zmazal som to, lebo som to nepochopil a písal som o niečom inom. |
|
|
Ruda |
Přidané 06.04.2014 23:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 2692
Založený: 15.03.13
|
Panzer, je vidět že si to nečetl, nebo minimálně nepochopil. Starosta udělal to, že zpřísnil pravidla v ubytovnách(jak bys napsal ty tak je zboural) a "menšina" se začla stěhovat do té doby bezproblémových oblastí. Dřív byli alespoň koncetrovaní na jednom místě, což bylo mnohem lepší(jedna zápalná flaška :-D ), takhle už jsou rozlezlý komplet po celém městě. |
|
|
Panzer |
Přidané 09.04.2014 18:35
|
|
Tak víc zápalnách flašek ![]() No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
RaSTa |
Přidané 09.04.2014 18:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 162
Založený: 05.11.13
|
Trošku mi to připomíná diskuzi, kterou jsem zakládal před několika měsíci ... od té doby jsem byl svědkem napadení ze strany opilých romů, napadali dokonce i policisty a sanitáře, kteří přijeli napadenému na pomoc. Lidi jen stáli a báli se pomoct, měl jsem sto chutí vytáhnout z kapsy sawny a ukázat těm hnědokožcům co je to ČLOVĚK |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí