Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Tresty
Badik
Ahoj navrhuji trest 1 ooo ooo$ za /noviny které neodpovídají přesně co jejich autor píše do inzerátu dám příklad.

/inzerat:Jak získat cheetah za 1$ ?V /noviny.
/noviny:Myslím že to nejde ale kdyby jste to zjistli tak /pm.

Ano takové nějaké noviny jsem dnes na serveru četl a myslím,že by se to mělo trestat protože jsi novináři na tomto nahrabávájí $$ neřekl bych kdyby dělali noviny o něčem ale teď už skoro všichni novináři dělají takovéto lživé noviny ale hráči to stejně budou kupovat protože jejich zvědavost nezná mezí :D.
Ondrah98
Za jedno špatná sekce, toto jsou návrhy pro ATomase Smile 1 000 000$? Co když to vydá nováček? Co má sotva 100 000$?
Citace

Už od pohledu blbost, proč to kupovat? Nesouhlasím stejně se v tomto případě pokud se nemýlím noviny smažou s důvodem nesmysl / neadekvátní ;)
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Rap
Ten trest je myslím, že moc, trochu to sniž.
Bohužel na takovéto bázi funguje novinářské vydělávání. A když už se něco takového naskytne v inzerátu, popřemýšlej, jestli to stojí za to číst.
Sh1TeRkO
V našom spravodajstve máš tiež kopu blbostí a tiež im nestrhávajú peniaze z účtov.
Badik
Citace
Sh1TeRkO napsal:

V našom spravodajstve máš tiež kopu blbostí a tiež im nestrhávajú peniaze z účtov.

Ale měli by Tu máš :D
Badik
Citace
MaXiKinG_27 napsal:

Ten trest je myslím, že moc, trochu to sniž.
Bohužel na takovéto bázi funguje novinářské vydělávání. A když už se něco takového naskytne v inzerátu, popřemýšlej, jestli to stojí za to číst.

Trest je podle mě přiměřený na to aby se lidé uvědomili co píšou do těch novin.A moje zvědavost mi nedá se na to nepodívat :D i když je to na 99% kravina :D
Luko
Zlá sekcia navyše je to blbosť 1,000,000$ za možný preklik tak to ne. Nesúhlasím.
[color=#00ffcc]Aure[/color]
Badik
Citace
LuKaSkO napsal:

Zlá sekcia navyše je to blbosť 1,000,000$ za možný preklik tak to ne. Nesúhlasím.

Tak to sorry a kde by to teda mělo být?
BuGeR
ja myslim ze staci ze se noviny mazou ze stavem neadekvatni.
Panzer
Citace
Ondrah98 napsal:

Za jedno špatná sekce, toto jsou návrhy pro ATomase Smile 1 000 000$? Co když to vydá nováček? Co má sotva 100 000$?
Citace

Už od pohledu blbost, proč to kupovat? Nesouhlasím stejně se v tomto případě pokud se nemýlím noviny smažou s důvodem nesmysl / neadekvátní ;)

já měl sultana za 1doláč, takže to není jakože úplně hloupost, ale je to náhoda :D
Každopádne nesouhlaséris. Za 1) špatná sekce, to řeší ten co mi dluží sex (pixel) a za další to nemá nic společnýho s porušením pravidel :D
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%