Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

zabíjení při misi !!!
0jachja0
nevím jestli to sem píši správně ale vážně doslova řečeno VŠECHNY KAMIONISTY SEROU LIDI CO KAZY MISE proto chci aby se to začalo velmi vážně řešit třeba PB !!!!! nebo něčím jiným co by hráče dostatečně potrestalo přikládám foto jednoho **** co mi začal střílet do gum když jsem plnil misi opakovalo se to ještě 2x !!!! bohužel mám jak jen nasedá a ujíždí pryč ale je vidět že gumy jsou značne vyfouklé a truck je poškozen když tak sem přidamé i ostatní další fotky jak nám škodí ( v report NIKDO NEREAGOVAL !!!)
Sh1TeRkO
Permanenty dávať za toto? Ty máš dosť.
Zrušený účet
Si myslíš že je to jen u kamionistů, že to ostatní taky nemají ?
Netrestala bych to Pbanem. -_-
_ReMinGtoN_
1) Uklidni se
2) Pravopis
3) PBan ? Neutekl jsi z psychyatrické léčebny ?
Joseph_CZ
A já bych trestal pernamentním banem lidi jako seš ty.
0jachja0
Citace
_Kikush napsal:

Si myslíš že je to jen u kamionistů, že to ostatní taky nemají ?
Netrestala bych to Pbanem. -_-

ale fakt by jste to něják mohli řešit protože ze 5 jízd mam jen 2 v poho u ostatníích mě hned zabili raketomet atd Sad
Ondrah98
Problém to je, ale Tvoje gramatika a schopnost se vyjádřit je nulová. Permanentní ban za ničení misí? To jako vážně? Víš jak by klesla úroveň a SP? Admin může zasáhnout, ale nemusí, je to na jeho uvážení. Pokud si chceš stěžovat, že admini nereagovali, tak by si měl přiložit screen z /admins.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
0jachja0
Citace
Joseph_CZ napsal:

A já bych trestal pernamentním banem lidi jako seš ty.

Citace
_ReMinGtoN_ napsal:

1) Uklidni se
2) Pravopis
3) PBan ? Neutekl jsi z psychyatrické léčebny ?

1 proč ?
2 a jak jinak ?
Tress
21. - Pokud hráč úmyslně ničí mise ostatním, administrátor má právo zasáhnout. Avšak není to povinností.

jail/freeze, kick a az na konci seznamu ban.
a nejsme stoje abychom dokazali tohleto 100% uhlidat

Facepalm
Upravil/a Tress dne 12.04.2014 21:12
SmouKy_
Bože můj bylo to tady 1000x a vždy je tady stejná odpověď, nejezdi přes LV, dělej mise v noci nebo ráno když je tu málo hráčů, /hide, a neupozornuj na sebe.
0jachja0
Citace
Smoukys napsal:

Bože můj bylo to tady 1000x a vždy je tady stejná odpověď, nejezdi přes LV, dělej mise v noci nebo ráno když je tu málo hráčů, /hide, a neupozornuj na sebe.

nejsem superman abych tu byl kdy si poroučím ( 100 hracu min ? to nempomuze)

/hide ma jen premium a používam jen firemní chat někoho neohrožuji atd
wlcacek
Je mnoho možností, jak se bránit.

1. jezdit neustále s RPG.
2. Dohodnout se s někým aby jel s Tebou a pomáhal Ti chránit truck.
3. v případě že potkáš nějakého exota, co ničí mise tak foť a nahlaš ho adminům. Oni se na něj zaměří, pokud mají zrovna čas.
4. Pokud se to opakuje s jední a tím stejným člověkem, tak si ho foť a pošli mi ho do soukromých zpráv i se screenama.
Ruda
Stačí nevytváře obraz retarda, kterej hned začne brečet, jak mu někdo zničí misi a bude to v pohodě.
Čím víc nad tím brečíš, tím víc ti tu misi budou ničit.
LuKi_
Perma bych dal spíše tobě za takovou blbost co si napsal než jim.Jak napsal wlk, takto se vyzbroj.
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
0jachja0
wlcacek konečně někdo kdo mi pomohl a ne takové příspěvky tipu nebreč :D
dpq7WImm8w
Boha jeho, to je zase účelný téma. Mi řekni, co si sakra hlásil do /reportu, když tam nic o ničení misí není? Měl si psát do PM.
Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů