Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Job Taxikář. Návrhy/názory k tomuto jobu
Bony
Zdravím. Takže chci jen založit nějaké téma, k tomuto jobu. Job se již už nevyužívá a nikdo ho nedělá. Proč ? Jediným důvodem je, že lidi nevolají TAXI.

Důvod je jediný a asi ten, že se zavedli RP body. Vysvětlení ? Díky RP bodům je o 50% $ větší výplata DEFAULTNÁ, takže lidi mají více $$$ a tím si kupují dny premia a tím už nepotřebují taxikáře, aby se sním warpl.

Takže teď je udatně za 10-15 min 1 zákazník a bojujem se o něj v 30+.

O firmách ani nemluvím. Kdysi to bylo velice pestré a známé zaměstnání a dělalo ho spoustu lidí. Teď ? Teď ho dělá pár maníků a hrubě to klesá a jednoho dne to klesne až zůstanou dělat taxika jen a pouze majitelé firem.

Ve firmě LS tam bylo na začátku kolem 45 lidí +. Teď když jsem se koukal do INFA tak už jih je jen a pouze 8.
Ve firmě SF ta po opuštění smetyxe šla od 10 k 5. Není tam až tolik členů ale vždy patřila mezi firmy kde je zábava. Aktuálně je tam 18 členů.
Firma LV. Firmy LV jsou vždy špičkami firem. Jelikož je to v LV každý tam chce takže zaměstnává nejvíce lidí a aktuálně jih tam je 42. Nikdo ale neví zda jsou aktivní či doopravdy jih tolik má a všeci makaj. Takže kdyby jsme to shrnuly tak je asi + - podlé mě 20 členů aktivních ( nevím nechci firmu nějak urazit) Tudíž vyplývá že asi z celé SP dělá job taxika pouhých 46 lidí. Někteří ten den nehrají a denně ubívají tak do 2 týdnů bude tam jen 25lidí co budou dělat tenhle JOB.

Takže vyplyne za chvíli že /taxi už ani nikdo dávat nemusí jelikož to nikdo dělat nebude

Tohle téma budu velice sledovat a odpovídat vám na otázky či návrhy.

Můj návrh je zatím jen a pouze nedodělaná teorie.

Jedině taxikář by mohl něco produkovat nějakou věc či BOD a z toho by si lidé něco mohli užitečného kupovat / využívat k dalším účelům.

Můj návrh je chabí, ale lepší než nic.

Pokud-li se asi něco hned neudělá tenhle JOB můžem uzavřít a zrušit všechny fiirmy, jelikož to nikdo nebude chtít. Totální úpaek taxikářů a zbydou jen ti co ktomu mají stále víru, že se vše obrátí aby si nás zase volali jako mám já. Denní výdělek můj je asi 100k a odpovídá tomu 5H práce.

Taxikář je o zákaznících nikoli ježdění CP.

ATomasi pokud se na tohle koukneš, tak za chvíli pokud se stím nic neudělá můžeš pomalu zrušit tyhle firmy.
Upravil/a Bony dne 20.04.2014 23:02
AK47
Je to marné, ATomas se do nezařaditelných nedívá, měls to dát do návrhů.
Každopádně jsi nám ani neřekl, jak bys to chtěl napravit. Zrušit RP body? Nebo něco jiného?
Ondrah98
Citace
Důvod je jediný a asi ten, že se zavedli RP body. Vysvětlení ? Díky RP bodům je o 50$% větší výplata DEFAULTNÁ, takže lidi mají více $$$ a tím si kupují dny premia a tím už nepotřebují taxikáře, aby se sním warpl.

V tomto bodě se mýlíš, vysvětlím:
Před zavedení RP:
Odměna 10.000$

Po zavedení RP:
Odměna bez RP 5.000$
S RP 10.000$

RP body byli zavedeny právě za účelem využívání služeb, takže Tvůj názor je poněkud zavádějící. Taxikář upadal dávno před zavedením RP bodů, takže podle mě RP nejsou na vinně.

Citace
Jedině taxikář by mohl něco produkovat nějakou věc či BOD a z toho by si lidé něco mohli užitečného kupovat / využívat k dalším účelům.

Pokus dobrej, ale nepřinesl nic nového, vymysli to pořádně a pak s tím vystup Smile

Pokud jsem se někde dopustil chyby, tak se omlouvám.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
WendiS
Citace
Bony napsal:
...
Mám firmu v LS
...

Do téhle pasáže jsem to dočetl.

To, že máš firmu a pokoušíš se to povolání oživit už zaručuje neúspěch.

Pokud chceš prosadit návrh povolání, který projde a zvýhodní taxikáře tak, že to bude dělat opravdu každý a vydělá to 10mg denně, tak napiš Mikullovi. Ten s podobnými návrhy na supporting povolání uspěl. Jistě Ti rád poradí, co a jak do návrhu napsat...
Bony
Ondrah98 vystoupím s tím pořádně, ale až to domyslím. RP bod navině až tak není, ale furt nikdo z tohoto jobu nezná vysvětlení úpadku zákazníků a to v obrovském množství. Před RP body si volali jakš takš bylo to strašné. Den co byl RP bod na SP tak to šlo co cvíle to zákazník. Pár dnů po RP bodu už to monstrozně kleslo a to tak, že někdy spolu i komunikujem což se málo kde vidí.

Ty výdělky já nwm. Ale vydělá se podlemě mnohem víc než udáváš (jen můj názor). S RP bodem jsem zkusil jak to vlastně funguje a jeden den za řidiče kamionu bez firmy jsem měl 23K za jízdu dlouhou 6 900M + -. To mě jako fakt nakoplo a čekal jsem, že tyhle dny příjdou a že každý bude mít premium. Však věc se stala ta že už 3. den po RP bodech už nebylo tolik zákazníků a všeci už jezdili jen mise. Na taxi každý zapomínal.

Já něco vymyslel jako předlohu, ale žádám hráče aby mi o pomohli dodělat.
Bony
WENDIS. Vím že by to neměl uvádět jen tak veřejně, ale co se teď děje v tomhle jobu je katastrofa.

Kdysy dávno nestíhalo tohle dělat v 15-20 lidech a lidé ještě čekali. Teď ? Teď to je tak že stačí aby tenhle JOB dělal 1 a ještě nic nevydělá.

Každý si svůj job chce vylepšit, ale potřebuje i názory a radu jiných. Já radím rád ale v tomhle si nedokážu pomoct. Nevím jak a kde začít a co navrhnout.

Jen mě něco napadlo ale teď si zase uvědomuji že je to jako RP bod - Získáš, Ztratíš nic neuděláš.

Ale i tak se dále budu snažit něco vymyslet ale fakt k tomuto jobu mě nic nenapadá.
Ondrah98
Úpadek upadeného je podle mě způsoben špatným "kurzem" mezi tím co zaplatím za RP a co z něj získám. Tzn. na vině není RP bod, ale nedomyšlenost důsledků a výsledků.

Ty odměny byly příklad ;)
Ale ukážu Ti to s těmi 23.000$

Před RP:
23.000$

Nyní:
S RP 23.000$
Bez RP 12.500$

Prostě s RP body nezískáš více než před jejich zavedením, ale stejně jako před zavedením. A nikdo menší odměny nechce. Tak si pár dnů po zavedení RP RP nahrabal a je za vodou. Možná by pomohl nějaký strop RP, prostě maximální počet RP, které by hráč mohl mít.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Bony
Citace
AK47 napsal:

Je to marné, ATomas se do nezařaditelných nedívá, měls to dát do návrhů.
Každopádně jsi nám ani neřekl, jak bys to chtěl napravit. Zrušit RP body? Nebo něco jiného?

Do návrhů to zatím nemám v plánu dát.

Napravení ? Něco co by tenhle JOB dával aby mělo aspoň cenu dát příkaz /taxi .

Zrušit RP body ? Ani náhodou. Nevadí mi v určitém smyslu, ale RP BOD se dá získat strašně jednoduše a tímpádem lidi mají $$$ a proč tedy utrácet za TAXI když si můžu koupit 30 dnů premia warpy má.

ATomas ? ATomas jsem ale chodi někdy když má čas. Takže buď si to přčečte nebo až to budeme mít hotové a návrh mu přímo předáme.
Bony
Ondrah98 To že jsem už měl TOPIC výš RP bodům jistě víš. Bylo tam názorně ukázaná útrata za RP body ku výdělku. Počítal jsem to ale v jobu kamioňák a nemyslel na body takže popravdě mi vyšla kravina. Ale teď již ti dám konkrétní částku.

Takže jede kamioňá convoy a má: firmu, Koef 1,29,

Takže když si vemu že taxikář vyprodukuje 335 RP bodů za 150K = 12 500 x koef + x lidi co dojedou což je cca 4 500 za jednoho. Když to sečteme že pojede 5 lidí tak výjde 12 500 x 1,29 + (4 x 4,5) = 34K dostane. Takže misi o 5ti lidech z convoye by jsme měli. Ale pozor stojí to 5 RP bodů takžže dáme, že musí utratit cca 30RP aby mu to vyšlo cca na 150K co za to utatil takže nám výjde že má 335 RP - 30 RP = 305RP.

Takže teď to má spočítané správně. Takže nějakých 305RP Má navíc což když mi spočítáme tak za 305RP máš asi za solo mise Tak při K (1.29 je počítán i u C s 5 lidmi) nám výjde při platu 12,5K průměrný plat vyděláme 4 918 125$.

Tyhle $$$ se vydělají 305RP, které jste získali při útratě za taxi 150k. Na tomhle už jsem topic založil ale neprošel. Takže v 1. řadě musíme teda přesvědčit ATomase že udělení RP bodů ku výdělku je kravina co je teď. Ale teď jak vymyslet aby se udělovali ty RP.

Ted je to TAXA x KOEFICIENT / 1 000

Takže Ameli1 dostal bezva nápad a tím vyřešil ekonomiku serveru. VIZ topic http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=53913
Upravil/a Bony dne 21.04.2014 00:07
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů