Informace o serveru
Číst diskuzi
Pokec o hrách
|
|
Ameli1 |
Přidané 21.04.2014 01:06
|
![]() ![]() Příspěvků: 877
Založený: 25.03.14
|
Nazdar. Jelikož jsem za víkend dohrál 2 luxusní hry (Sniper Ghost Warrior 2 a Far Cry 3), tak bych se Vás chtěl zeptat jaké singleplayerovky jste hráli a popřípadě mi doporučili ![]() Taky bych Vám chtěl doporučit obě dvě již zmiňované hry. - obě hry jsou typu, že si můžete vybírat režim svého postupu - jestli hodláte nepřátele vyřadit "potichu" a nebo "hlučně". - obě hry jsou ze "současnosti", jelikož já nemám moc rád hry z budoucnosti, z minulosti mi nevadí, ale přeci jen preferuji ty z přítomnosti. - obě hry jsou FPS a závisí na Vaší taktičnosti. - A hlavně, obě hry mají pěkný příběh, hlavně ten Sniper a super zpracování Pokud byste se chtěli pochlubit s tím, co jste hráli, máte možnost :-) |
|
|
Bratek |
Přidané 21.04.2014 01:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 2559
Založený: 05.06.11
|
Co mě napadá, tak bych určitě doporučil sérii Batman s podtituly Arkaham Asylum, Arkham City a Arkham Origins. Všechny tři mají unikátní soubojový systém, který se mě osobně strašně líbí. Každý díl má svůj luxusní příběh a možnosti updatu postavy, jako jsou vylepšení armoru, ruzných comb a další. Dále určitě všem známou sérii Mafie. Osobně Mafii 1 jsem nikdy nedohrál - CHYBA, musím našetřit pár $ a pořídit si ji. Na rozdíl ale od prvního dílu, ten druhý jsem dohrál už asi 6x a furt mě to baví. Je to opravdu propracovaná hra s luxusním příběhem, i když kratším jak v prvním díle. Pár věcí bych ale Mafii 2 vytknul a to je třeba malá interakce s prostředím, občas se vám třeba povede, si s někým promluvit, například dneska se mi povedlo najít nějakého dědka, co vám za 1$ umyje boty, ale po 80 hodinách nahranejch je to celkem málo interakce .. Jako třeba s bezdomovci kteří žvatlají blbosti nebo po vás chtějí aspoň 1$. Například s prodavačem v trafice jsem si promluvil jenom jednou a to ve druhé kapitole, když jsem vystoupil z taxíku. Dále na tak velké město, mi tam strašně chybí nějaká veřejná doprava, například v 1 byla nadzemka a dokonce je ve městě i stanice metra a jezdí tam autobusy/taxi. Škoda že do nich nejde nastoupit. Je tam strašně nevyužitejch budov. Autosalon, nemocnice, policie atd .. No a abych nezapomněl na nejdůležitější věc, která mi tam chybí a tou je režim Jízda, který byl v 1. díle, i když máte mezi úkolama nějaký ten čas, tak vám to furt ukazuje na mapě kam máte jet, protože zrovna máte misi. Strašně mi tam ten mód jízdy chybí a nebo něco jako je volná hra, po dokončení děje. Upravil/a Bratek dne 21.04.2014 12:41 |
|
|
Sh1TeRkO |
Přidané 21.04.2014 01:25
|
![]() ![]() Příspěvků: 3253
Založený: 10.03.12
|
Já neviem spojazdniť FarCry 3 na Windows 8 64-bit. Proste mi to nejde. Sniper skuknem nejakú recenziu, či ma to bude baviť. Chcem si zohnať State of Decay. Vypadá to slubne. Ale popravde som skôr na online hry. Kde hrajú viacerí. Nie SP systém. |
|
|
SmouKy_ |
Přidané 21.04.2014 01:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 1592
Založený: 23.03.13
|
Far Cry 3 opravdová bomba taky mohu doporučit, také další hry od Ubisoftu samozřejmě AC 4 : Black Flag opravdu povedený díl na hodně času. |
|
|
-ZTE- |
Přidané 21.04.2014 14:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 213
Založený: 21.10.13
|
Citace Bratek napsal: Na Mafiu 2 je "jízda", len si ju musíš stiahnúť. V jednotke bola pridelená automaticky, ale ako som už písal v dvojke ju treba bohužial stiahnuť. A Mafia je moja najoblúbenejšia hra. Obidve majú super príbeh. Pri jednotke som vyrastal. Vtedy som nič iné nehral len Mafiu Mafiu a Mafiu. Aj teraz si ju rád zahrám. Už sa teším na trojku. Dúfam, že bude mať český dabing aj, keď bude robená v Amerike. ![]() |
|
|
Koval |
Přidané 21.04.2014 14:31
|
![]() ![]() Příspěvků: 99
Založený: 13.04.14
|
Odporúčam všetky série Gothic (1,2,3) až na Arcaniu.Vynikajúci príbeh nízke požiadavky a celkovo vás ot úplne vtiahne do deja.Odporúčam hrať od prvého dielu keďže na seba nadvezujú. |
|
|
LuKi_ |
Přidané 21.04.2014 14:36
|
![]() ![]() Příspěvků: 2071
Založený: 26.05.12
|
Já bych Ti doporučil Bioshock Infinite, velmi kvalitní hra, pěkně udělaná. "česká rezenze" Jinač Battlefield 4 také není špatný. ![]() |
|
|
Ameli1 |
Přidané 21.04.2014 19:39
|
![]() ![]() Příspěvků: 877
Založený: 25.03.14
|
Citace LuKi_ napsal: BF4 jsem dohrál, nicméně jeho příběh a zpracování mě absolutně nechytlo, špatně vymyšlený. Spíš bych doporučil singleplayery BF3 a BFBC2 když už z BF. Ale dík za tip :-) |
|
|
Ruda |
Přidané 21.04.2014 19:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 2692
Založený: 15.03.13
|
Co teď hraju a vřele doporučuji je Diablo III. - Jedna z nejlepších serií ever. Dále z RPGček - Dragon Age Origins, Zaklínač 1 a 2 (Nejlepší příběhy ever) + Skyrim ale ten je slabší. A samozřejmě Gothic 1 2 a 3 Dále ze strategií - WARCRAFT III !!!!! Ze stříleček - Max Payne, Serious Sam, Mafia MMORPG - WoW(pouze offi), Ultima Online, SAMP MOBA - League of Legends |
|
|
Teczka83 |
Přidané 21.04.2014 19:52
|
![]() ![]() Příspěvků: 1168
Založený: 20.10.12
|
Tak já si s chutí zahraju třeba Serious Sam 2. Jak po netu, tak single. Poněkud starší hra, ale pořád mě baví. Na E3 dostala ve své době ocenění za "nejbezhlavější" hru. Jinak bych si chtěl zkusit Final Fantasy, takže pokud máte někdo zkušenosti s touto sérií, tak sem s nimi ![]() |
|
|
Spam_ |
Přidané 21.04.2014 19:53
|
![]() ![]() Příspěvků: 694
Založený: 21.03.12
|
Jedyňe minekraft |
|
|
Ruda |
Přidané 21.04.2014 19:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 2692
Založený: 15.03.13
|
Citace Tak já si s chutí zahraju třeba Serious Sam 2. Jak po netu, tak single. Poněkud starší hra, ale pořád mě baví. Na E3 dostala ve své době ocenění za "nejbezhlavější" hru. Jinak bych si chtěl zkusit Final Fantasy, takže pokud máte někdo zkušenosti s touto sérií, tak sem s nimi Smile Serious Sam je klasika, toho jsem se jako malej napařil neskutečně hodin. :-D Ale je pravda, že je to poněkud přímočará hra. Prostě takové relaxační nonstop zabíjení. |
|
|
Teczka83 |
Přidané 21.04.2014 19:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 1168
Založený: 20.10.12
|
Citace Ruda napsal: A právě o to mi v té hře jde. Odreagovat se ![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa