Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

GTA IV problem s hrou
jiricek371
Zdravim, mam tu takovy problem..., ze jsem si kupil a nainstaloval gta iv, jenom že v celém průběhu hry když krátce zmáčknu klávesy tak se mi hra kouše/zamrzá ale trvá to jen chvilku cca 2-3 sec. (bez jakeho koliv modu) neví někdo jak tento problem se sekaním vyřešit?
Urcite to i splnuje min. pozadavky
---------
Moje parametry pc

AMD Phenom(tm) 9650 Quad-Core Processor 2.30 GHz, 4 GB (RAM), win 7 64 bit

Grafická karta - ATI Radeon HD 4600 Series
Upravil/a jiricek371 dne 24.04.2014 20:42
Teczka83
Já měl hru taky v počítači. S podobným problémem. I když mě se sekala asi víc. Dost lidí mě řeklo, že hru špatně optimalizovali na PC. Tak nevím. Možná měli pravdu, protože i když jjsem si všechno nastavil všechno na minimum, tak se to sekalo dál...
jiricek371
Citace
Teczka83 napsal:
Já měl hru taky v počítači. S podobným problémem. I když mě se sekala asi víc. Dost lidí mě řeklo, že hru špatně optimalizovali na PC. Tak nevím. Možná měli pravdu, protože i když jjsem si všechno nastavil všechno na minimum, tak se to sekalo dál...
a obešel/vyřešil si nějak ten problem?
Sh1TeRkO
4-ka má zlú optimilizáciu. Patche si neskúšal?
jiricek371
Patche vůbec sem nezkousel
Sh1TeRkO
Skús, já čo som skúšal nelegálne GTA, tak som to patchoval, aby mi to šlo aspoň ako tak.
jiricek371
ne bohužel tedto nejde ani spustit, zejtra udelam re-install hry
jiricek371
Takze ani po re-installu se to seká, pokud uz si nevíte rady jako já tak se zeptam na rockstaru...
Sh1TeRkO
Vždy sa to patchovalo a to nejde. Choď s tým za Rockstar, že blbo optimilizovalo blbú hru.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%