Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Dělá vám při zaměstnání také to že se vám to občas sekne či bugne ( Nejodu příkazy, čas ani odpočet ?)
Ano 4 Hlasů
33%
Ne 8 Hlasů
67%
Počet hlasů: 12

Příkazy
DaveMaca
Zdravím. Rád bych potázal na jednu nepříjemnou chybu. Nevím třeba to dělá jenom mě. Jde o to že pokaždé co dám v zaměstnání /mise (zdravotník) tak mi to po chvíli pracování jaksi přestane šlapat. = Nejdou žádné příkazy (/info, /help, /job, /hide ,...) a také se jaksi zasekne čas ! Jak ten co ukazuje hodiny tak i ten co odpočítává dobu rozvážky. zatím to řeším tím že dám prostě RELOG. Ale i po tom mi to udělá. Dnes mi to udělalo už 5x během 30 minut. Opravdu nevím čím to je. (občas to dělá a občas ne )
Proto žádám o pomoc nebo radu jak z toho ven. Prozatím díky.

S pozdravem DaveMaca
Luko
A nelaguje ti to znáhodou vtedy väčšina takýchto vecí je spôsobená lagmy.
[color=#00ffcc]Aure[/color]
Rap
Jak píše LuKaSkO tohle se stává, když máš lagy. Mě se to taky stávalo a vím, že za to určitě můžou lagy.
Myslím si, že je blbost aby ti najednou lagovat jen určitá práce.
DaveMaca
Popravdě ani nevím. Ale každopádně se budu snažit to nějako vypozorovat... Ale i když se mi to moc nelaguje. Ale jestli je to opravdu tím tak si zkusím dát rozlišení na nižší úroveň. Ale každopádně díky Smile
DaveMaca
No ono mě to nedělá u určité práce. Dříve mi to dělalo i u rybáře. Pak to zase přestalo Smile a teď se to zase rozjíždí Smile
Johnnek
Tohle je způsobeno lagama netu, nikoliv PC, takže snížením rozlišení tomu 100% nepomůžeš. Stávalo se mi to třeba kvůli tomu že sem stahoval serial, nebo se to stává lidem co mají slabej internet.. No určitě na to něják příjdeš..
DaveMaca
No a tím by to mohlo být určitě ! Jelikož jsem přitom často na jiných stránkách. A ovšem nemám kdovíjak jak rychlý/silný internet. Ale každopádně všem díky ;)
Luko
Zapni si len GTA ostatné vypni a máš.
[color=#00ffcc]Aure[/color]
Groot
Ako majitel zdravotníckej firmy ty poviem ,že nikomu z firmy sa to nestáva...
Iba mne ked mam Lagy...ako dneska ,ale fakt nikdy inokedy
Je to lagmy...
Sh1TeRkO
Sníženie nastavení GTA nepomôže. Toto je spôsobené slabým internetom. Máš WiFi pripojenie, alebo vlastný internet? Poprípade zistí, kolkí používajú Tvoj internet, poprípade ho skús cez nejaký osvedčený program optimilizovať.
DaveMaca
Mám to přes WIFI = takže je možné že občas kolísá signál Smile A taky to mám na PC. Ale každopádně všem díky Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%