Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Problem s SAMP
LukasVMovies
Dobry den,

mam taky problem s samp, vsetko ide ako ma, pripoji ma na server v pohode hram potom sekne na cca 10-20sec pri stlaceni CTRL+ALT+DEL v spr. uloh ukaze ze gta san andreas neodpoveda, potom sa znova spusti hram a o 2-3 min dostanem znova takyto lag a takto sa to opakuje, nemam ziadny mod nainstalovany ani nic podobne, len pred 3 dnami som preinstaloval windows. neviem ci je to verziou 0-3z alebo cim, pocitac slaby nemam takze tymto to tiez nebude, verziu gta mam v1.0 ako ma byt, hladal som vsade na forach ale nikde nic, tak skusam tu o pomoc :-)
ak niekto mal s tymto skusenost help meeeeeee Pláču
Ragnar
Zkus jinej crack, případně jiné gta.
LukasVMovies
vsetko som skusal, stahoval som gta z 3 roznych zdrojov, a tych crackov ani nehovorim :-D
Ragnar
A zkoušel si nějak to povoilit přes správce úloh?
Rap
Máš pomalý nebo rychlý net ?
LukasVMovies
16mbit, stahuje mi 1mb-2mb/s, ale nevidim problem v nete, to bude skôr v hre.
Rap
Zkus si ve hře zmenšit rozlišení, popřípadě vypnout Frame Limiter.
LukasVMovies
eggy: nie, ak to spustam cez samp tak sa mi to neda zapnut.
maxiking: vsetko som skusal, najvacsie, najmensie, of on, draw max min. nic nepomaha.
Rap
Možná to může být velikým množstvím souborů v počítači ty lagy, zkus to promazat, popřípadě vypnout procesy.
Upravil/a Rap dne 16.05.2014 09:45
Sh1TeRkO
Máš vôbec legálny Windows?

C++
Direct?
LukasVMovies
pisal som. ze mam cerstvo preinstalovany windows

EDIT:// ano mam leg. windows. a vsetko co ma byt nainstalovane k tomu.

[img]http://xipic.eu/ufiles/vwfbk6hc_as.jpg[/img]
Upravil/a LukasVMovies dne 15.05.2014 19:02
Baseball
Na Windowsu 8 Nejde Sa-Mp. a jinak nevím
Sh1TeRkO
Však nemá 8-čku.

A nepleť sa sem. GTA i SAMP ide na 8-čke.
LukasVMovies
je to 7. skusal som spustat crack v windows xp pack aj v windows 7. stale taky isty problem.
Sh1TeRkO
Skús to odinštalovať cez IobitUninstaller. Následný sken nájde všetko okolo GTA.
LukasVMovies
reinstaloval som ho x krat, ale stale som dal ine meno zlozke, alebo som urobil viac zloziek a tam to vlozil, nikdy to nebolo v tej istej, uz si neviem rady, furt to robi, zaujimave je ze kym som hraval na 0.3x a starsie verzie nikdy to nerobilo akurat posledny tyzden som sa dostal nas5 k gta a ked som stiahol to Z-tko tak od vtedy. ale musi nato existovat nejaky fix...

EDIT:// skusil som odinstalovat cez ten program s scanom, po instalacii to robi to iste
Upravil/a LukasVMovies dne 15.05.2014 19:39
LukasVMovies
Prisiel som nato co to sposobovalo. po dlhsom zistovani som prisiel nato ze moj reinstalovany windows nema v sebe programy pre kompatibilitu 98/me ani windows xp pack (windows update samozrejme nesklamal) hoci mi to pisalo v kompabilite. tak som to musel mechanicky vkladat a teraz to uz fici bez seknutia. *Dobrá práce*

moze sa lock.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů