Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Zaměřovač.
Greplik
Zdarec.
Měl bych takový dotaz. Na videu, které bude dole, je vidět hráč a má tam takový jiný červený zaměřovač a mě se to strašně líbí. Ví někdo jestli to je nějaký mod nebo skin nebo co. Případně, kde to můžu sehnat. Předem díky.
Pac a pusu.

Video ve spoileru:
Spoiler
Frenk98
Na tvém místě bych se zeptal přímo hráčů z videa ( Inglorious Bastards ) Smile Pár jich stále hraje.
Greplik
Citácia
Frenk98 napsal:

Na tvém místě bych se zeptal přímo hráčů z videa ( Inglorious Bastards ) Smile Pár jich stále hraje.

A jak víš že hráči z IB mají takový zaměřovač, ten co je zabíjel na videu je hráč wC_ a ten v IB myslím není/nebyl.
Skiper
Citácia
Greplik napsal:

Citácia
Frenk98 napsal:

A jak víš že hráči z IB mají takový zaměřovač, ten co je zabíjel na videu je hráč wC_ a ten v IB myslím není/nebyl.

wC_ má už permu. Takže jeho sa to už neopýtaš. Skús od niekoho si zistiť naňho kontakt.
dpq7WImm8w
easy
Greplik
Citácia
Detroit napsal:

easy

To vypadá, že by mohlo fungovat, zítra to zkusím, dnes se už na pc nedostanu. Jen dotaz, na serveru to můžu legálně používat ? Není to žádné zvýhodňování ne ?
dpq7WImm8w
Není to považované za zvýhodnění a to, co jsem ti sem poslal funguje na 100%, osobně jsem to zkoušel.
caseyy_
Ako Ťa môže zvýhodniť blbý zameriavač? Facepalm
Ruda
Já mám třeba problém ten basic crosshair občas vidět, mám trošku porouchané vnímání barev, takže sem si musel dát nějakou sytou barvu.
Greplik
Citácia
eSko_ napsal:

Ako Ťa môže zvýhodniť blbý zameriavač? Facepalm

Nevím no. Ale tak jsem se radši zeptal, než abych pak litoval, na tom snad nic není ne ?
asthenic
Ten mám aj ja. Akurát, že má čierne čiarky, medzi nimi biele bodky a vo vnútri červenú bodku. Nijak Ti to nepomôže, je to len SWAG.
Mixer
Ahoj tak ja jsem si to stahoval odsud
Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
_Ego
jak psal pachet, tahle stránka je na to nejlepší a máš tam bohatý výběr. postup jak to změnit si najdi na yt
Greplik
Můžete lock a děkuji Detroitovi Smile
dpq7WImm8w
zámek.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov