Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Nedostatky :)
ScorpioCZ
Xena
Žial tu sme oslabení, no musím povedať jedno. Toto nie je robota, kde by som mala makať nočnú. Ja osobne v noci spím. Na serveri môžem byť max tak do 01:00 ...potom mi už z toho šibe.
...keby som dostala zaplatené, nevidím problém si tam odsedieť celú noc :D. Ale zadarmo na to nemám vôlu, chuť ani náladu.

Ale zas čo viem, tak niekedy tam kolegovia sú. Taktiež sú aj inteligentní hráči, ktorým záleži na chode serveru a tieto prestupky nám nahlásia.

Pokial ale sám uvidíš takýchto bordelárov, tak uvítame, ak ich nahlásiš.

Na to v P.S. ti odpovedať neviem, tu by to vedel skor ATomas.
Brutalus
Zdravím Tě,
ta první část, co jsi psal je skutečně oříšek, jelikož jak psala kolegyně, nikdo není placený za to, aby tu měl noční hlídkování a dobrovolně místo spánku to asi nikdo dělat nebude. Avšak začínají prázdniny a myslím si, že by se alespoň částečně mohla zvýšit aktivita administrátorů v noci.

Jsem rád, že jsi na tento nedostatek upozornil a napadlo mě jak by se to dalo alespoň částečně řešit, návrh odešlu během dneška vedení a uvidíme, zda to bude schváleno či ne, každopádně díky za upozornění.

Co se týče té druhé části, doporučil bych Ti kontaktovat soukromou zprávou ATomase a nějak se o tom pobavit s ním, jelikož on se v tom asi vyzná nejlépe.

Hezký den,
Brut.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche