Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Návrh na nové pravidlo
Frenk98
Dobré ráno,

mám prosbu, aby se mezi ''pravidlo'' Zneužívání zaměstnání taxikáře počítalo i úmyslné nasednutí a vysednutí. Bohužel jakmile zákazník nasedne a vysedne, aniž bych ujel 0,1m napíše mi to to ODMĚNA 0$, vezme RP body (už jsem zakládal topic zde a následná jízda je bez bodů do zaměstnání a bez zisku firmy.

Děkuji a přeji hezký zbytek dne.
KrtkO
Súhlasím skvelý nápad lebo toto stále niekto spraví -_- ! Takto by to bolo lepšie Smile
Bony
No dříve jsem tu navrhl to stejný a bylo to ve vyřešených ale neaplikoval ? Mrkni se na toto: http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=54726

Jinak s tebou samozřejmě souhlasím.
KingofKilling
Určitě souhlasim. Když ma člověk taxu 0 nebo jen nasednuti jak je napsáno tak by určitě RP body mizet neměly. Souhlas Správně
caseyy_
Blbosť. Kým dá admin /spec tak si môžeš pískať.
Skiper
A ako to budeš hlásiť,že to zneužil. To budeš každého jedného zákazníka fotiť?
Frenk98
Citace
eSko_ napsal:

Blbosť. Kým dá admin /spec tak si môžeš pískať.

A jak mam vědět že zrovna můj zákazník toho zneužije ? :O
Bobis
Frenku.. opět dobrý nápad :D

img.tpx.cz/uploads/souhlas.png
Ruda
A jak si představuješ, že to budou administrátoři hlídat?
Tohle by spíš měl vyřešit ATomas, než na to přidávat pravidla.
Zrušený účet
Než ty to nahlásíš, než já dám /spec ID a než ještě budu mít důkazy na to, abych ho mohla zatknout. Mezitím může přestat a taky mu nic nedám, žádný trest. No, většinou ty hráče sleduji i chvilku po zneužívání, které bylo nahlášeno, ikdyž třeba nic nedělají.
Spíš by to měl ATomas opravit, že ti to nevezme RP body, když nic neujedeš. A nebo, když neujedeš víc jak 1 kilometr, tak ti to nic neveme, ale dostaneš odměnu bez RP bodů. Což je menší. Od víc jak 1 kilometru nahoru, ti to započítá i RP body.

A ještě se stává jedna věc, že hráč si zavolá taxi, chce se nechat portnout do LV třeba. Ty se portneš, ale sekundu před portnutím vystoupí. Mu to peníze nesebere, ale ho to portne. Někteří to taky takhle zneužívají.
Upravil/a Zrušený účet dne 20.07.2014 14:09
Xena
Pokial si to budú hráči nahrávať a potom mi pošlú do SZ video o zneužití, nemám problém to potrestať, no kým by sme my dali /spec id, tak by už dávno bolo po zneužití ako písali hore.

V tomto mám výhodu, že keď som taxi, tak hráča môžem hneď nahrať a potrestať :D
Frenk98
Tak já počítal s tím (pokud by to šlo) že bude viděna i taxa při specování Smile A kdyby se to zneužilo jak jsem již psal, tak by bylo vidět že po vystoupení nepřibyde taxa.
Xena
no len tu je problém, že my to nestihneme specnuť...a človek potrebuje vidieť to zneužitie celé...lebo nikdy nevieš čo sa môže stať
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%