Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

mAxiS gallery
Yamborghini
Zdravím,
předem připomínám, že nikomu nebudu dělat žádný avatar, podpis, apod.

Jednou za čas sem hodím nějakou mou grafickou tvorbu, můžete mi napsat, jak se vám má grafika líbí, co bych podle vás mohl zlepšit, nebo nějaké tipy, na další výtvory. Vzhledem k tomu, že hodně rád dělám designy na trika a ostatní oblečení, budou se tu asi nejčastěji objevovat náhledy trik, mikin, atd.

Všechny výtvory naleznete také na instagramu.

Rest & DJ Fatte - Střepy

img.tpx.cz/uploads/strepy_black.png

img.tpx.cz/uploads/tricka_rfs.png

Paulie Garand - Cartoon (originální obrázek)

img.tpx.cz/uploads/gaul_cartoon.png

img.tpx.cz/uploads/monkeysondrugs_avatar_bymaxis2.png img.tpx.cz/uploads/kovaldo_avatar0001.png

Upravil/a Yamborghini dne 20.08.2014 14:18
eR_
kamo, nepoznam ta, no asi si bol clenom ib, to je jedno, ale natrafil som na teba na instagrame a fakt, musim povedat ze to triko střepy sa ti podarilo, len tak dalej, len dufam ze budes robit aj ine veci co sa netyka len TNKDLBL
Yamborghini
Citace
eR_ napsal:

kamo, nepoznam ta, no asi si bol clenom ib, to je jedno, ale natrafil som na teba na instagrame a fakt, musim povedat ze to triko střepy sa ti podarilo, len tak dalej, len dufam ze budes robit aj ine veci co sa netyka len TNKDLBL

Dříve jsem hrál pod nickem darkwarmaster, třeba ti to něco řekne. Díky, moje tvorba se pohybuje hodně kolem TNKD, ale nebude vše jen pro ně.
Patris
Darku :D Zdarek. tak videa ti šli dobře s tímhle se taky určitě popereš :-) nevypadá to špatně. ;)
*koukam* Správně
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasů
19%
Skyrace
14 Hlasů
25%
Deathmatche
4 Hlasů